Gogoși dietetice, fără făină și fără zahăr. Sunt atât de bune încât le vei coace mereu
Autor: Nicoleta Baciu | Publicat pe: 23 mai, 17:17
WhatsApp
Gogoși dietetice fără făină și fără zahăr. Sunt atât de bune încât le vei coace mereu. Sursa - Pexels
Vă prezentăm un desert perfect pentru cei care urmează dieta ketogenică sau pentru cei care, pur și simplu, vor să servească ceva delicios, dar, în același timp, ușor și sărac în calorii. În ajutor ne vine rețeta de gogoși fără zahăr și fără făină.

Să vedem care sunt ingredientele:

1 linguriță de praf de copt,

50 grame de unt,

2 ouă,

G Ad:

20 grame de mac,

esență de vanilie,

160 grame migdale,

50 ml lapte de cocos..

Biscuiți cu nucă de cocos: fără unt și cu puțin zahăr. Sunt gata în 15 minute

 

Gogoși dietetice: fără făină și fără zahăr. Sunt atât de bune încât le vei coace mereu. Preparare

 

În primul rând, puneți migdalele în apă clocotită, timp de 10 minute. Apoi uscați-le cu hârtie absorbantă și puneți-le în cuptorul cu microunde pentru 2 minute.  Când timpul expiră, amestecați-le și transferați-le într-un bol. 

Muștar de struguri: un sos uimitor pentru brânzeturi și friptură, pe care îl poți face acasă

 

Adăugați acum ouăle și esența de vanilie. Se adaugă și un praf de sare, praful de copt, laptele și untul topit anterior. Adăugați și semințele de mac și amestecați toate ingredientele cu ajutorul unei spatule, până când compoziția este perfect omogenizată. Apoi luați o formă pentru gogoși și, cu o lingură, împărțiți tot amestecul.

 

Tort japonez, din două ingrediente: este gata în 10 minute și are un minim de calorii 

 

Dați tava într-un cuptor încins, pentru 20 de minute, la o temperatură de 180 de grade.

Între timp, tăiați 50 de grame de ciocolată neagră în bucăți mici, pe care le transferați într-un bol termorezistent, împreună cu 3 linguri de lapte de cocos. Topiți ciocolata cu laptele de cocos în cuptorul cu microunde. 

Chiftele de vinete și ton, un deliciu culinar, potrivit și pentru cei care sunt la dietă. Au doar 65 de calorii

Când gogoșile s-au răcit, la temperatura camerei, scufundați doar o parte din gogoașă în amestecul de ciocolată.

Repetați procedura până se termina toate gogoșile. Desertul este gata de servit. Poftă bună!
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro