Goțiu-Palada, bătaie. Ce nu s-a văzut la televizor. VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
DCNews a obținut informații în exclusivitate despre momentele care nu s-au văzut la televizor în timpul bătăii dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu. 

Vlad Nistor era invitat în studioul B1 TV în momentul în care a izbucnit cearta și ulterior bătaia dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu. 

"Eram din nefericire în studio. A fost un episod foarte dezagreabil. Domnul Goțiu a spus la un moment dat că întreruperea unei persoane care vorbește este un act de nesimțire, fără să-l numească pe domnul cu pricina. Domnia sa, cum a început pauza, i-a atras atenția că dacă îl mai face o dată nesimțit îl pocnește, îl bate. I s-a spus că nu l-a făcut nesimțit, ci că a spus că este un act de nesimțire și că aceasta este definiția din dicționar. Atunci a început încăierarea, adică în ce a constat: în faptul că domnul Palada a lovit o dată, cred. După aceea a fost o îmbrânceală mai degrabă. Oribilă scena. Este dincolo de capacitatea mea de înțelegere. Domnul Goțiu n-a apucat să reacționeze pentru că au intervenit niște cameramani și persoanele din sistemul de pază al postului care au aplanat conflictul," a spus Vlad Nistor pentru DCNews. 

Profesorul spune că între cei doi era o tensiune evidentă, iar acuzațiile s-au derulat pe tot parcursul emisiunii, dar și în pauza publicitară. 

"Ca principiu, aici nu este vorba despre loviturile fizice în sine, este vorba că s-a recurs într-o discuție politică la așa ceva. Aveau ceva de dinainte pentru că domnul Goțiu povestea că în calitatea domniei sale de investigator, de jurnalism de investigație a văzut ce-a făcut cu sondajele în cazul Roșia Montană. Dânsul tot făcea aluzii la episodul acela cu dormitul în Parlament. Era o situație relativ tensionată din timpul emisiunii. După nefericitul eveniment eu m-am ridicat în picioare, iar domnul Palada a fost scos din studio. Totul s-a întâmplat foarte repede," a mai spus Vlad Nistor. 

Vă prezentăm în continuare și imaginile surprinse de operatorii televiziunii în pauza publicitară:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel