Gluma zilei după ce un bărbat mort a fost amendat că a părăsit incinta după ora 23
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Un bărbat care a decedat în urmă cu doi a fost amendat de poliţiştii locali din Râşnov pentru că a ieşit din casă după ora 23:00 fără a avea declaraţie pe propria răspundere.

Incidentul s-a întâmplat în ianuarie, iar procesul verbal a ajuns la domiciliul familiei decedatului zilele trecute. Asociaţia pentru SIguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat documentul în care scrie că „în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020.”

VEZI ŞI Bărbat mort de doi ani, sancționat de polițiști. Ar fi ieșit pe stradă după ora 23.00

Deşi autorităţile spun că totul a fost o confuzie, amenda fiind de fapt acordată fratelui persoanei decedate, pe internet au apărut deja mai multe glume.

Una dintre ele face trimitere la un banc celebru, care se încheie cu "râdem, glumim, dar nu părăsim incinta". Iată-l mai jos!

"Într-o seară, în cimitir, un gropar începe să sape o groapă. Din mormântul din fața lui iese o mână.

Groparul nimic... Îndată mai iese una din celălalt mormânt. Groparul nimic... Nu peste mult timp ies din pământ până la jumătate 2 scheleți.

Groparu` nimic, continuă treabă... Imediat scheleții ies și hotărăsc să îl sperie. Merg lângă el și zic:

-Bau!!!

El nimic... tot cu treabă. Iritați, scheleții se hotărăsc să sară gardul. Îndată se trezesc amândoi cu câte un hârleț în spate:

Groparul: -Râdem, glumim, da' nu părăsim incinta!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel