Giurgiu: Minor dispărut dintr-un centru de asistenţă din municipiul reşedinţă, găsit la cerşit în Bucureşti
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Un minor dispărut în urmă cu o lună dintr-un centru de asistenţă socială pentru protecţia copilului din municipiul Giurgiu a fost găsit de poliţişti într-un complex comercial din Bucureşti, în timp ce apela la mila trecătorilor.

"În seara zilei de 4 iunie, Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic de către reprezentantul unei case de tip familial aparţinând DGASPC Giurgiu cu privire la faptul că un minor instituţionalizat în vârstă de 16 ani a plecat voluntar din centru în dimineaţa aceleiaşi zile şi nu a mai revenit. În urma cercetărilor a reieşit faptul că minorul a părăsit centrul de mai multe ori fără a comunica personalului destinaţia şi mai fusese depistat de poliţişti atât pe raza municipiului Giurgiu, cât şi pe raza municipiului Bucureşti în timp ce apela la mila cetăţenilor", se arată într-un comunicat de presă emis luni de IPJ Giurgiu.

De această dată, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Giurgiu, în colaborare cu poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, au identificat minorul în zona unui complex comercial din municipiul Bucureşti.

El a fost preluat din stradă şi încredinţat reprezentanţilor casei de tip familial din cadrul DGASPC Giurgiu, de unde plecase.

În urma cercetărilor a reieşit faptul că, pe timpul plecării, minorul nu a fost victima vreunei infracţiuni. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel