Data publicării:

Giulia Anghelescu suferă de burnout: "Nu mă simt în stare nici să mă dau jos din pat"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Giulia Anghelescu
foto: Facebook, Giulia Anghelescu
Cum se simte vedeta după ce s-a întors de la "America Express"?

Giulia Anghelescu recunoaște că se confruntă cu o stare de epuizare profesională. Recent, vedeta și-a îngrijorat fanii după ce a anunțat în online că nu se simte deloc bine, fapt pentru care își anunlează câteva dintre evenimentele din agendă. Giulia Anghelescu a mărturisit că se confruntă cu burnout.

De la întoarcerea sa din America Express, Giulia Anghelescu s-a implicat activ în mediul online, împărtășind în mod regulat diverse aspecte ale vieții sale cu fanii săi de pe rețelele de socializare. Doar că, de la o vreme, vedeta nu a mai afișat acel zâmbet obișnuit pe care îl împărtășea zilnic cu fanii, ci dimpotrivă, a vorbit deschis despre o stare de sănătate precară. Giulia Anghelescu le-a spus urmăritorilor că se simte epuizată fizic și psihic.

"Burnout… again! Trebuia să fim la petrecere acum, dar din păcate nu mă simt în stare nici să mă dau jos din pat…", a scris vedeta la postarea de pe InstaStory.

Giulia Anghelescu nu numai că își dedică întreaga atenție familiei de când este mămică, dar a revenit și la marea ei iubire, muzica. Artista s-a reîntors la radio unde are un program zilnic intens, care, cel mai probabil, a suprasolicitat-o în ultima perioadă. „M-am întors pentru că am o gașcă de susținători. În primul rând, copiii, soțul și familia. Sinceră să fiu, deși am fost cu frâna de mână trasă în acest domeniu pentru că nu consideram că mai am energia să mai fac față stresului care vine cu toată nebunia, în momentul în care s-a lansat piesa și au început să îmi scrie oameni pe care nu îi cunosc, mi-am dat seama că nu am gândit-o bine și că lumea chiar își dorea să fac ceva în acest sens. Aveam o altă percepție despre treaba aceasta, dar mă bucur că m-am lăsat dusă de val și mi s-a schimbat ideea despre treaba aceasta cu muzica‘, a spus Giulia Anghelescu pentru Ego.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel