Gino Iorgulescu, scrisoare deschisă către FRF
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Gino Iorgulescu a trimis o scrisoare deschisă către FRF, în numele LPF.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a trimis o scrisoare către FRF, după calificarea naționalei U21 la Campionatul European după 20 de ani.

Stimați domni,

Calificarea echipei naționale a României U21 la turneul final al Campionatului European de tineret din Italia, 2019, reprezintă o reușită excepțională a fotbalului românesc, a felului în care ați manageriat destinul acestei generații și este un motiv de mândrie pentru noi toți.

Liga Profesionistă de Fotbal vă felicită pentru această uriașă performanță, pentru eforturile depuse în toată campania de calificare și urează succes tinerilor jucători la turneul final din Italia!

Totodată, Liga Profesionistă de Fotbal vă asigură de tot sprijinul pe care îl poate aduce, în efortul nostru comun de a avea un fotbal mai competitiv de la an la an.

Încă o dată, felicitări Federației Române de Fotbal, președintelui Răzvan Burleanu, antrenorilor Mirel Rădoi și Daniel Isăilă, întregului staf al echipei naționale de tineret, tuturor celor care au fost implicați în această reușită de excepție a fotbalului nostru.

Succes în Italia! HAI ROMÂNIA!

Vezi și: Fotbal, U21, calificare Campionatul European. Gică Popescu: Nu m-aș hazarda

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel