Gino Iorgulescu, atac la Dumitru Dragomir: "Este uzat"
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
iorgulescu
iorgulescu

Alegerile pentru șefia Ligii Profesioniste de Fotbal se anunță a fi una cu scântei. Gino Iorgulescu este hotărât să refacă imaginea fotbalului romanesc. Iorgulescu nu este însă sigur că va putea să se bată cu Dumitru Dragomir pentru șefia Ligii. Adunarea Generală care va avea loc exact în ziua alegerilor va decide dacă Iorgulescu va intra în competiție.

După două legislaturi la cârma LPF, Dumitru Dragomir ar putea avea emoții la viitoarele alegeri, când îl are contracandidat pe Gino Iorgulescu.

Iorgulescu  a explicat în direct la DolceSport motivele pentru care a ales să intre în cursă: "Am stat departe o perioadă, dar văzând că din ce în ce se degradează mai mult fotbalul, am vrut să pun umărul să îl recredibilizăm.

 Fiind de atâta timp președinte, domnul Dragomir a intrat într-o uzură și dânsul ar trebui să se retragă, așa cum se retrage și Mircea Sandu. Ar trebui să se retragă, pentru a lăsa locul altora".

 Există totuși posibilitatea ca Iorgulescu să nu fie lăsat să candideze. Decizia definitivă o va lua Adunarea Generală din 14 noiembrie, data alegerilor pentru șefia Ligii. "Voi sta și eu de vorbă cu juriștii, cu avocații, să vedem ce soluții sunt ca să pot să candidez. Contestăm Adunarea Generală, vedem", a spus Gino Iorgulescu pentru Dolce Sport.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel