Gina Pistol - Smiley. Liviu Vârciu se bagă în relația lor
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
O nouă ediție a emisiunii Asia Express vine cu momente inedite. Unul dintre acestea a fost un dialog dintre Liviu Vârciu și Gina Pistol. 

Liviu Vârciu nu ratează nici o ocazie să o tachineze pe Gina Pistol în privința relației cu Smiley. Astfel, de fiecare dată când are ocazia și ajunge la un punct de control, Vârciu nu pierde ocazia să îi adreseze Ginei câteva versuri din melodiile lui Smiley.

"De unde vii la ora asta, pe unde ai umblat?" i-a cântat Vârciu Ginei Pistol cu referire la melodia lui Smiley. Prezentatoarea Asia Express nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns în versuri

"Pierdut buletin, nu mai știu de unde vin," a replicat în aceeași notă Gina Pistol. 

Relația, vizibilă la finele anului 

Gina Pistol şi Smiley au încheiat anul 2017 împreună, căci vedeta Antenei 1 l-a însoţit pe solist de Revelion, la concertul de la Sibiu, iar 2018 i-a găsit tot unul lângă celălalt, cuplul fiind plecat într-o vacanţă exotică, în Thailanda.

Relația a fost una ascunsă multă vreme de ochii presei, adevărul ieșind la iveală undeva la finele anului 2017, atunci când paparazii i-au surprins de mai multe ori împreună.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel