Gina a plâns în hohote. Nu și-a putut stăpâni lacrimile
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Gina Pistol
Gina Pistol
Chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au gătit farfurii senzaționale pentru a o ajuta pe Tudorița, o mamă exemplară, cu o poveste de viață dramatică. 

Tudorița își dorește să facă o școală de bucătărie, iar cazul său a fost adus în prim-plan în gala ”Ajut eu!”. Gina nu și-a putut stăpâni lacrimile și a plâns în hotote în momentul în care a trebuit să le spună chefilor povestea Tudoriței, după cum arată a1.ro

Provocarea pentru chefi a fost să realizeze câte trei farfurii senzaționale pe care să le scoată la licitație pentru 11 vedete. Au realizat câte un antreu, un maincourse și un desert, deci 9 farfurii. Chefii le-au cerut vedetelor să liciteze la supra preț, în contextul social dat. 

Răzvan Fodor s-a numărat printre vedete și a spus clar că o să liciteze la greu pentru farfuria lui Sorin Bontea: ”Cum să mănânce altcineva din farfuria lui tăticu?”. 

Sorin Bontea a declarat: ”Această femeie are tot respectul meu. A plecat de copil de acasă. Vreau să gătim fericiți că putem ajuta pe cineva. Am să gătesc cu sufletul”, completat fiind de Florin Dumitrescu: ”Și nu este simplu să o iei de la 0 în acest fel. Tudorița este un exemplu pozitiv. Nu accept nimic sub 1000 de euro. Este bine să știi că întorci ceva din arta ta de cineva care are nevoie”. Cătălin Scărlătescu a subliniat: ”Aici nu mai e vorba de competiție, ci să facem farfurii senzaționale.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel