Data actualizării:
Data publicării:

Gigi Becali, supărat pe Contra: ”M-a lăsat fără cuvinte. Poate ne ajută Dumnezeu să ne calificăm”

Autor: Sebastian Florea | Categorie: Sport
WhatsApp
Gigi Becali a reacționat după ce Cosmin Contra l-a înjurat pe George Pușcaș, după ratarea penalty-ului în meciul România - Norvegia.

Cosmin Contra l-a înjurat pe George Pușcaș imediat ce a ratat penalty-ul din minutul 52 al meciului din preliminariile EURO 2020, România - Norvegia, gest care a nemulțumit pe toată lumea. Unul dintre cei nemulțumiți este Gigi Becali, cel care l-a mai criticat pe selecționerul naționalei României:

"Eu nu am nimic cu Contra, dar m-a lăsat fără cuvinte ce a făcut. Nu ai cum să înjuri așa. Nici nu știu ce să mai comentez. Este inadmisibil, e inadmisibil. Nu ai voie să faci așa ceva. Cum să faci așa ceva? Cum să înjuri în halul ăla? Nu ai cum. Așa ceva este inacceptabil, inadmisibil. Nu se poate așa ceva", a declarat Gigi Becali pentru Digi Sport.

Întrebat dacă ar trebui să mai rămână Contra la echipa națională, Gigi Becali a răspuns scurt: "Dacă v-am zis că nu se poate așa ceva. Nu ai cum să faci așa ceva. Federația știa că face așa ceva.. poate ne ajută Dumnezeu să ne calificăm, dar...", după care a continuat:

"Eu nu mai vreau să critic, nu mai vreau să critic lumea. Nici pe el, că se supără. Am vorbit cu el data trecută după ce m-am luat de el. "Bă, nea Gigi, că de ce..." și nu mai vreau să zic, dar așa ceva nu se poate. Nu ai voie să faci așa ceva. Este inadmisibil", a mai spus Becali, în intervenția sa la DigiSport.

Citește și:

România - Norvegia | Alex Mitriță: "Asta am făcut cu Norvegia: m-am distrat!"

Schimbare de look sau superstiție. De ce s-a îmbrăcat Contra în trening la meciul cu Norvegia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel