Gigi Becali și-a încălcat promisiunea. Ia un jucător dat afară de CFR Cluj 
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
 Foto Agerpres
Foto Agerpres
Gigi Becali a transferat un jucător tras pe linie moartă de CFR Cluj, în ciuda unei promisiuni pe care și-o făcuse singur. 

În căutarea unui fundaș central, Gigi Becali și-a încălcat propria promisiune de a nu mai transfera jucători refuzați de alții. Astfel, FCSB a reușit să-l aducă pe Rachid Bouenna de la CFR Cluj. Echipa ardeleană nu se mai baza pe serviciile fundașului algerian de ceva timp, însă Gigi Becali, alături de sfătuitorii săi, se pare că l-au găsit util echipei. Astfel, FCSB schimbă total linia centrală a apărării, după ce a renunțat la Miron și a transferat un alt fundaș de la FC Botoșani, pe Dawa. Un alt fundaș central al FCSB-ului, Iulian Cristea, s-a accidentat în primul minut al meciului echipei naționale de fotbal și va fi indisponibil. 

Gigi Becali a transferat o mulțime de jucători de la FC Botoșani care ulterior a trebuit să-i lase să plece singuri de la echipă, ori pe sume derizorii. Singurul transfer reușit de Gigi Becali de la FC Botoșani a fost mijlocașul ofensiv Olimpiu Moruțan care a plecat pe 3.5 milioane de euro la Galatasaray. Din păcate, acesta nu a reușit să se impună la echipa de pe malul Bosforului. 

Gigi Becali a renunțat definitiv la Dragoș Nedelcu

Gigi Becali și-a pus mari speranțe și în Dragos Nedelcu, transferat pentru 1.5 milioane de euro de la Viitorul Constanța. După ce nu a confirmat ca mijlocaș la închidere și a plecat în liga a 2-a din Germania, Nedelcu a ajuns înapoi la FCSB. Chiar dacă  Gigi Becalispera să-l transforme într-un fundaș veritabil, în cele din urmă a renunțat și l-a "returnat" nașului său, Gică Hagi. 

Farul Constanţa şi FCSB au ajuns oficial la un acord privind transferul jucătorului Dragoş Nedelcu la formaţia de la malul Mării Negre, a anunţat, marţi, clubul de pe litoral pe site-ul său oficial.

După ce în sezonul trecut a evoluat în tricoul alb-albastru sub formă de împrumut, constănţeanul Dragoş Nedelcu a semnat acum un contract valabil pentru următorii trei ani cu Farul.

Nedelcu a jucat 15 meciuri în stagiunea trecută pentru Farul, marcând un gol.

În schimb, sosit la începutul acestui an la Farul, atacantul nigerian Michael Omoh nu va mai continua la Farul. Omoh a strâns la Farul 12 partide, marcând două goluri.

Farul a transferat alţi şapte jucători pentru noul sezon. În mai au semnat contracte valabile pe următorii trei ani belgianul Ayrton Mboko şi francezul Jeremy Corinus, doi fundaşi care au evoluat în stagiunea recent încheiată la Academica Clinceni. La începutul acestei luni au semnat pentru Farul fundaşul Romario Benzar (Lecce), mijlocaşul Gabriel Torje (Dinamo), mijlocaşul ivorian Kevin Doukoure (Tabor Sezana/Slovenia), portarul Alexandru Buzbuchi (Gaz Metan Mediaş) şi atacantul Vlad Morar (Dinamo).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel