Gigi Becali sare în apărarea lui George Simion: Invidia! Vine Demonul useristo-satanisto-globalisto-insecte mâncați... și atacă. Urlă Demonul din ei
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
Gigi Becali, patronul lui FCSB, a sărit în apărare lui George Simion în urma atacurilor primite de acesta referitoare la modul în care liderul AUR a ales să-și organizeze nunta. 

Liderul partidului AUR, George Simion, s-a căsătorit pe 27 august cu logodnica sa, Ilinca. Se pare că inițial Simion a vrut să îl pună naș chiar pe Gigi Becali, dar patronul de la FCSB a refuzat, deoarece nu a putut fi prezent la nuntă. Cu toate acestea, patronul FCSB a oferit ca dar de nuntă brânză în valoare de 20.000 de euro.

În urma criticilor ce au succedat fericitului eveniment al celor doi miri, Gigi Becali și-a prezentat opinia: 

”Dacă vorbim la modul general, la toți cei care au atacat în primul rând este invidia față de Simion că nu pot fi ca el și nu pot face ca el. Vulpea când nu ajunge la struguri zice că sunt acri. Dacă vorbim politic, sunt două forțe de când e lumea asta: forța Răului și a Binelui, Albul și Negrul, Lumina și Întunericul. George face parte din Lumină, de aia l-am și ajutat. Vine partea cealaltă a Întunericului, căruia nu îi convine Lumina, și asta este useristo-satanisto-globalisto-insecte mâncați, care nu va răzbi niciodată la poporul român, poporul ortodox care nu acceptă globalismul lor și insectele lor de mâncat.

Vine el, Demonul, adică el useristo-satanisto-sectaristo și atacă. Asta de fapt se întâmplă, de aia atacă mai tare pentru că urla demonul din ei de fapt. Cum să fie unul care să vorbească de tradiție, cum să fie unul care face o nuntă și se îmbracă în costum național? Cum să fie unul care zice să mergem la biserică că ei vor să distrugă bisericile. Vă dați seama ce pericol e pentru ei George Simion, un om care spune ”Mergeți la biserică”. Bine... acum spune, nu știu ce va fi după aia după ce îl va invada puterea pe George Simion, dar acum are carismă și are putere”, a declarat Gigi Becali la Romania TV.

Citește și:

ANAF-ul, cu ochii pe ”brânza” lui Simion. Chirieac: Da` fix de darul de la nuntă v-ați legat? Din cauza acestor ipocriți, vor strânge mult electoral

”Din cauza acestor ipocriți, Simion și AUR vor strânge mult electoral. Dacă George Simion pleca în Saint Barth, cum mai pleacă lumea sau pleca la Monaco, sau prin Bali și cheltuia suta de mii de euro, atunci nu se întreba ANAF-UL, nu se sesiza de unde a avut distinsul politician bani să meargă acolo. Acum, la serbarea câmpenească cu brânza dată gratuit de Gigi Becali și alte lucruri din astea, înțeleg că vor fi trecute în declarația de avere a lui George Simion, acum se întreabă ANAF-ul de unde au fost banii, ce se întâmplă cu darul de la nuntă și așa mai departe. Asta după ce distinși politicieni au făcut mega nunți cu sute de invitați, dar nu popor din ăsta pe serbare câmpenească, pe la Snagov, unde darul a fost rezumat la mii de euro de familie. Atunci nu s-a mai sesizat nimeni, a fost totul în regulă. Vedeți, lucrurile acestea enervează foarte mult oamenii și pe cei care nu ar vota AUR”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la România TV.

Va avea de suferit George Simion din toată această poveste?

”Rău nu are cum să-i facă în acest moment fiindcă e pe urcare, în schimb poate să îi facă mult bine. Un abuz al ANAF în cazul lui Simion îl va propulsa și mai tare pe acesta. Repet: autoritățile s-au obișnuit cu această inactivitate a publicului, a electoratului, această zonă de nemișcare. Indiferent ce fapte îngrozitoare comite ”un Virgil Popescu sau un Sorin Grindeanu”, electoratul e acolo și nu mișcă, asta nu înseamnă că electoratul nu înțelege”, a mai declarat Bogdan Chirieac.

”Bă, da` fix de darul de la nunta lui Simion v-ați legat?”

”Bă, da` fix de darul de la nunta lui Simion v-ați legat? Cred că Simion dorește de fapt ca ANAF sau alte instituții din astea distinse, care altminteri nu sunt în stare de nimic, să înceapă vreo anchetă cu el”, a concluzionat Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel