Gigi Becali: Prințul Charles a trecut la ortodoxie
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, s-ar fi convertit la ortodoxie, a dezvăluit Gigi Becali la România TV.

"E cel mai mare lucru pe care l-a făcut în viața lui. Eu am văzut un călugăr neamț, băiat tânăr care s-a călugărit la ortodoxie. Întrebat care este dorința lui cea mai mare  a răspuns "că dorința lui cea mai mare este ca neamul lui german să cunoască pe Dumnezeu cel adevărat, adică ortodoxia". Becali a făcut referire la trecerea la monahism a unui tânăr german, care după tunderea în monahism la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală a luat numele de părintele Chiril.

Revenind la Prințul Charles, Becali a mai declarat că ce rost ar mai fi avut ca moștenitorul coroanei britanice să vină la un duhovnic ortodox dacă nu trecea la ortodoxie. 

Întrebat ce șanse ar avea prințul Charles să preia casa regală a României, Becali a răspuns că "din punctul meu de vedere, după gestul pe care l-a făcut, mâine l-aș agrea ca rege al României", potrivit B1 TV.

Citește și: EXCLUSIV: Cum a devenit un tânăr german călugărul Chiril la Mănăstirea Radu Vodă din Capitală - GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel