Gigi Becali, prima reacţie despre divorţul dintre Reghe şi Anamaria Prodan: Nu vreau să se interpreteze
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 13 oct, 09:23
WhatsApp
Foto: Instagram @anamariaprodanreghecampf
Gigi Becali, patronul FCSB şi cunoscut apropiat al familiei Reghecampf, a reacţionat la vestea divorţului dintre antrenorul Craiovei şi Anamaria Prodan. 

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali, citat de Prosport.

VEZI ŞI Anamaria Prodan, decizie după ce Reghe a spus că a depus actele de divorț

Reghecampf a anunţat că a depus actele de divorţ 

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

G Ad:

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsniciei de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova pentru cancan.ro.

VEZI ŞI Cristi Brancu, apropiat al cuplului Prodan-Reghecampf: Ana a contribuit decisiv la averea frumoasă

VEZI ŞI Laurențiu Reghecampf, făcut PRAF de fiul lui. Anamaria Prodan, PRIMELE reacții. "Ai MURIT pentru totdeauna!" / "Tati s-a PIERDUT, într-o lume urâtă tare"

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro