Gigi Becali, presiune pe Dică înaintea meciului cu Sporting
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
becali
becali
Gigi Becali este foarte încrezător când vorbeşte despre returul cu Sporting Lisabona, după 0-0 în prima manşă. Patronul FCSB este de părere că ofensiva lui Nicolae Dică ar trebui să spulbere lusitanii.

"O să vedeţi voi cum o să fie mingea la noi, pentru că noi avem mare calitate în atac. Cum a zis Duckadam, în primele 15 minute trebuie să le arătăm că trebuie să le fie frică de noi. Ba chiar să marcăm şi un gol în primul sfert de oră. Ce să facem, să ne punem în apărare şi să aşteptăm să ne dea ei gol?

Nu este o echipă de speriat. Că dacă erau o echipă de speriat, dădeau gol. Se poate să se întâmple cu Lens (FCSB - Lens 4-0, în grupele Europa League, ediţia 2005-2006). Să le dăm un gol, să vină peste noi şi să le dăm patru", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

FCSB a remizat la Lisabona în manșa tur a play-off-ului UEFA Champions League, 0-0. Totuși, tactica indicată de Gigi Becali ar putea fi una sinucigașă având în vedere că Sporting este o echipă foarte ofensivă și rapidă pe benzi. De altfel, marile ocazii ale FCSB-ului de la Lisabona au venit pe contraatac și nu pe fondul unui joc ofensiv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel