Gigi Becali, OPERAT la mână. Prima apariție, la MARȘUL normalității: Curățăm drumul cu aghiasmă, cruci, icoane
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Gigi Becali, la marșul normalității/ foto captură video
Gigi Becali, la marșul normalității/ foto captură video
Gigi Becali iese în stradă. 

Gigi Becali i-a mărturisit jurnalistei Antena 3, Mihaela Bîrzilă, că urmează să iasă în stradă, duminică, la marșul normalității, ca răspuns la marșul diversității. ”Gigi Becali iese în stradă. S-a operat, are o mână imobilizată, dar va merge mâine la protest, pe Dealul Patriarhiei, cu sute de preoţi, măicuţe si călugări.” a scris realizatoarea TV pe Facebook. 

”Curățim duhurile necurate”

Gigi Becali participă la marșul normalității. El a afirmat, într-o intervenție la Antena 3, că ”mâine, la ora 12:00, asociațiile creștine au luat aprobare, eu voi fi la acest marș al normalității, de la Patriarhia Română, la ora 12:00, pe Calea Victoriei, până la Guvern. Vrem să facem un marș de curățire, nu avem nimic cu ei, ei sunt niște oameni, păcatele lor urâm și nu pe oameni. Și atunci, noi mergem în spatele lor ca să curățim ceea ce ei murdăresc, așa cum a făcut Hristos (...). Mergem în spatele lor, în marș, ca să curățim drumurile pe care ei merg și le murdăresc, ca să curățim drumurile de duhurile necurate, cu aghiasmă, cu cruci, icoane, cântece. Vor participa preoți din toată țara, călugări, călugărițe, fețe bisericești. Am mai fost o singură dată la o astfel de mișcare”. 

Întrebat de ce acum simte nevoia să iasă în stradă, Gigi Becali a răspuns: ”Eu nu ies în stradă, nu avem nimic cu ei, nu urâm oameni, ci păcatele. Ei creează duhuri necurate pe unde trec.”

Gigi Becali, operat la mână

În intervenția avută, Gigi Becali a spus și despre problema pe care o are: ”Sunt operat, m-am operat la umăr, operație cam grea, de tendon. Am mâna imobilizată într-o proteză, dar, dacă am spus ”da”, e da, și mâine sunt acolo, la 12. Am făcut operație la mâna stângă, la tendon, dar dacă am promis că merg, merg așa. Aveam probleme, nu mi-am dat seama, dar tendonul era rupt. Mă simt bine, normal, dar mâna e imobilizată”.

”Am spus că vom merge în spatele lor, exact pe traseul lor, ca să curățim duhurile necurate pe care le lasă în urmă. Eu cred că dacă nu facem asta, se vor întâmpla accidente și multe nenorociri pe acel traseu” a afirmat Gigi Becali. 

Vezi și: Ce este Panigiri, experiență de vară unică. Dacă ești în Grecia, trebuie să citești ASTA! Se întâmplă în 15 august

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel