Gigi Becali, membru în cea mai importantă comisie a CD. Vezi pe cine va audia
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gigi Becali 1
Gigi Becali 1

Proaspătul deputat PNL, George Becali, este membru cu drepturi depline în cea mai importantă comisie a Camerei Deputaților, și anume Comisia Juridică de Disciplină și Imunități, conform

Pe la această comisie trec toate actele din cadrul Camerei Deputaților, precum și toate problemele aleșilor. De asemenea e comisia care se pronunță dacă un deputat ar trebui sau nu arestat sau dacă împotriva unui actual sau fost ministru se poate declanșa urmărirea penală.

Inițial s-a crezut că solicitarea lui Becali reprezintă doar un capriciu de moment al acestuia, dar s-a dovedit că nu este așa, iar PNL i-a acordat dreptul să facă parte din această comisie.
În cadrul aceste Comisii a Camerei Deputaților, Gigi Becali o va audia, joi, pe Mona Pivniceru, care a fost nominalizată pentru a continua activitatea în cadrul Ministerului Justiției.
Asta în condițiile în care juriști importanți din PNL au ajuns în cadrul altor comisii, iar fostul premier, Călin Popescu Tăriceanu a fost numit membru al Comisiei de Politică Externă a Senatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel