GIGI BECALI făcut fericit de fiica sa
Data publicării:
Autor: Sorina Ceugea
WhatsApp
 În amărăciunea pe care o trăiește la pușcărie, Gigi Becali are acum și un motiv de  mândrie! Fiica lui a obținut calificativul maxim la examenul oral la limba engleză pe care l-a susținut zilele trecute la Bacalaureat! Theodora a învățat la Colegiul €œI.L. Caragiale” din Capitală și pare a fi o tânără eminentă! 

Una dintre marile dorințe a lui Gigi Becali a fost mereu ca fetele lui să învețe bine la școală. Finanțatorul Stelei are acum și motive de bucurie care să-i mai îndulcească viață amară pe care o trăiește la pușcarie!

Fiica lui cea mare este o tânără care învață foarte bine, dovadă fiind și calificativul pe care Theodora l-a obținut zilele trecute la examenul oral la limbă engleză! Fata lui Gigi a obținut €œB2”, calificativul maxim care se poate da la un astfel de examen la Bacalaureat

Ei bine, cu toate că a avut un an foarte greu cu tatăl ei aflat la închisoare, Theodora și-a văzut de școală, și nu oricum ci foarte bine! De altfel, chiar dacă este celebră și bogată, Theodora este una dintre cele mai modeste și liniștite eleve care au învățat la I.L. €œCaragiale”!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel