Gigi Becali l-a certat pe Marius Șumudică în direct: "Hai să-ți povestesc ce mi-au zis de la arabi"
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Gigi Becali a avut un dialog savuros în direct cu Marius Șumudică.

Gigi Becali l-a ironizat inițial pe Marius Șumudică, întrebându-l retoric unde antrenează în acest moment (Șumudică nu mai antrenează de câteva luni - n.r). Ulterior, după ce l-a văzut puțin deranjat de replică, Gigi Becali a spus că îl consideră pe "Șumi" un antrenor foarte capabil, doar că are o anumită problemă, care nu le place conducătorilor arabi. 

Iată dialogul care a avut loc în direct la emisiunea de la Fanatik, moderată de Horia Ivanovici: 

Gigi Becali: Băi Șumi, da' tu pe unde ești acum, pe unde mai antrenezi acum?

Marius Șumudică: Eu? O să vedeți în scurt timp.

Gigi Becali: Unde, mă? Nu ai echipă?

Marius Șumudică: Nu am echipă, deocamdată, nu. Nu mă ia nimeni, nu. N-am valoare.

Gigi Becali: Băi, Șumi, eu ți-am spus ție: nu e vorba că tu nu ai valoare, că tu ai ochi și ești talentat ca antrenor. Dar lasă caterinca. Nu le convine străinilor. Aici, la noi, poți să faci caterincă. Dar la străini nu le convine caterinca. Eu am vorbit cu cineva din Arabia și mi-a zis: el face caterincă, dar la arabi nu merge. Îți dau cuvântul meu de onoare. Mi-a spus cineva. Nu spuneam, dar acum dacă tot a venit vorba... Înțelegi? A zis că nu merge așa la arabi. 

În discuție a intervenit și fostul jucător al Rapidului, Dănuț Lupu: "A îmbătrânit și Șumi, nu mai e așa," a spus acesta. 

Gigi Becali: Poate semnează, dar să termine cu caterinca. Tu nu poți să trăiești fără caterincă?

Marius Șumudică: Hai să vorbim despre echipa națională, are rost să vorbim despre Șumudică acum?

Gigi Becali: Nu, dar pe bune, termină mă cu caterinca. Antrenează și gata, vezi de treaba ta! 

Dănuț Lupu: A trăit și a jucat la Rapid, de-aia. Că dacă era la Dinamo sau la Steaua nu mai era cu caterinca! 

Gigi Becali: Parcă mănânci caterincă tu, băi! 

Marius Șumudică, un antrenor controversat

Reamintim că o îndelungată perioadă s-a speculat că Marius Șumudică ar putea prelua pe Rapid, după plecarea antrenorului Cristiano Bergodi. Doar că patronul Dan Șucu este cunoscut pentru o altfel de abordare a fotbalului, diferită de temperamentul lui Marius Șumudică, așa că patronul giuleștenilor a decis să se orienteze către antrenorul scoțian Neil Lennon, alături de care speră să construiască un proiect pe mai mulți ani. 

Marius Șumudică este cunoscut pentru temperamentul vulcanic. De asemenea, acesta obișnuiește să devină subiect de presă pe oriunde antrenează, căutând să atragă atenția prin gesturi controversate. Cel mai recent, Șumudică a fost dat afară de la echipa turcă Gaziantep. Acolo dansa pe manele după fiecare victorie echipei sale, spre deliciul publicului și al presei. Nu toate cluburile par însă sa agreeze astfel de gesturi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel