Gigi Becali, în lacrimi la înmormântarea părintelui Iulian Prodromitul, pe Muntele Athos / video
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 12 Martie 2023, 19:44
WhatsApp
Sursă foto: YouTube O Chilie Athonită - Bucurii din Sfântul Munte
Sursă foto: YouTube O Chilie Athonită - Bucurii din Sfântul Munte
Gigi Becali a participat la înmormântarea părintelui Iulian Prodromitul, considerat unul dintre cei mai mari duhovnici români de la Muntele Athos.

Pe 10 martie 2023, Părintele Iulian Prodromitul de la Muntele Athos a trecut la Domnul. Acesta a fost considerat unul dintre cei mai mari duhovnici români de la Muntele Athos.

Gigi Becali a fost prezent la înmormântarea Părintelui

Gigi Becali a fost prezent la înmormântarea părintelui Iulian și a privit întregul moment cu lacrimi în ochi, conform Antena 3 CNN.

La finalul slujbei, după ce părintele a fost pus în groapă, Gigi Becali a izbucnit în plâns.

Gigi Becali a avut o relație specială cu duhovnicul care a trăit 97 de ani, cunoscându-l în timpul călătoriilor sale pe Muntele Athos.

Omul de afaceri s-a apropiat, de-a lungul timpului, foarte mult de călugării de la Sfântul Munte, însă legătura pe care a avut-o cu părintele Iulian a fost una dintre cele mai strânse.

De aceea, la ceremonia de înmormântare, Gigi Becali a ținut giulgiul în care era înfășurat părintele și s-a numărat printre primii care, conform tradiției, au aruncat pământ în mormânt, înainte ca acesta să fie închis.

Părintele Iulian a slujit la Schitul Prodromu încă din 1977 și era considerat unul dintre cei mai mari duhovnici români.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?