Gigi Becali îi dă dreptate lui Dan Șucu, după înfrângerea de 0-4: Dumnezeu stă împotriva celor mândri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Gigi Becali îi dă dreptate lui Dan Șucu, după înfrângerea de 0-4 cu Rapid.

Gigi Becali îi dă dreptate lui Dan Șucu, finanțatorul de la Rapid, după meciul încheiat cu 4-0. Omul de afaceri a încercat să justifice scorul prin faptul că ar fi primit o pedeapsă de la Dumnezeu ca urmare a declarațiilor pe care le-a făcut, dând dovadă de mândrie. Reacția lui Gigi Becali vine după ce Dan Șucu declarase că "echipa adversă e foarte puternică, dar aroganța e boală grea".

VEZI ȘI: UPDATE: Dan Șucu: Aroganța e boală grea/ A nimerit Gigi Becali scorul, dar invers! Rapid - FCSB, final exploziv. ”Termină în genunchi”

"Dumnezeu le dă lecții și îi cercetează pe cei pe care îi iubește. Pe mine m-a cercetat și rezultatul a fost foarte bun. Dacă nu era 0-4, poate nu înțelegeam.

Gigi Becali: Dumnezeu a zis "vei primi 4, cât ai zis că le dai"

Eu am spus "În Giulești o să batem 4-0". A făcut Dumnezeu, da? Dumnezeu stă împotriva celor mândri. Din mândria mea, din trufia mea și din, cum a zis și Șucu, din aroganța mea, Dumnezeu a zis: "Tu nu poți să faci un fir de păr! Cum bați tu în Giulești? Cum adică? Ai bătut tu vreodată? Eu ți-am făcut schimbările, eu ți-am făcut echipa, eu ți-am dat bani. Tu spui acum că bați tu? Aroganța ta... Vei primi 4, cât ai zis că le dai".", a spus Gigi Becali, după ce Rapid a bătut FCSB cu 4-0. 

VEZI ȘI: ”Ambuscadă din partea celor în uniforme” la meciul dintre Rapid şi FCSB pe Arena Naţională

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel