Gigi Becali, enervat de arbitrajul lui Istvan Kovacs la CFR - Petrolul. "E de puşcărie..."
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a reacţionat foarte dur cu privire la arbitrajul lui Istvan Kovacs în meciul CFR Cluj - Petrolul. 

"Nu am ce reacție… Așa ceva, ce? Adică, s-au mai văzut lucruri de când e VAR-ul, dom’ne, ba că a văzut, ba că nu a văzut, dar aseară, două penalty-uri clare. Când portarul, la Musi, vine și îl împiedică, acolo a văzut, nu mai avea nevoie de VAR. Controla totul, ce a făcut… În mod normal ar trebui să îți fie rușine să ieși pe stradă. Dacă ai și VAR și două penalty-uri nu le dai, trebuie să ai tupeu să mai ieși pe stradă sau să mai pui fluierul în gură. Nici măcar la oi. Asta e clar.

Nu am cuvinte ca să pot să cataloghez ce a făcut el aseară. Asta înseamnă că, dacă se demonstrează așa (n.r. că Istvan Kovacs nu a ținut cont de recomandarea venită din camera VAR), se poate face o anchetă atunci și e penal, e chestiune de pușcărie, ce să mai zici? Nu mai, gata, ce a făcut aseară, gata, crezi că ăia dorm, UEFA? El ce face, nu Burleanu, nu cred, nu e genul de om Burleanu să facă așa ceva. Păi, ar trebui să intervină, dar aici e chestie că iese Vassaras… Nu poate să facă așa ceva dacă nu îl pune cineva, care îl susține, nu ai cum să faci așa ceva cu VAR, nu ai cum. Dar nu Burleanu, aici cred că Vassaras.

Ne scapă ceva, e de film ce s-a întâmplat aseară. Nu știu, e posibil, ceva, nu știu ce, dacă știam, spuneam. Nu există să facă așa ceva fără susținere”, a declarat Gigi Becali, la ProSport Live.

Şi Adrian Mititelu jr l-a criticat pe arbitru 

“Sunt probleme mari de arbitraj și or să persiste în continuare. Se pare că cei din conducerea fotbalului românesc nu fac nimic în privința aceasta, ba chiar îl susțin din ce în ce mai mult pe acest Istvan Kovacs. Este un distrugător de meciuri și face niște parti-pris-uri (n.r. aprecieri subiective) de 15 ani, imense. Asta este România și începem să ne obișnuim cu lucrul acesta. Când ne arbitrează domnul Istvan Kovacs știm clar că plecăm un un mare dezavantaj.

În meciul de baraj pentru Conference, l-a dat afară pe Bauza. Nu a văzut un penalty clar la Manea, care a făcut henț. Cu câteva luni înainte, când am jucat cu CSU în tur, a dat un penalty când mingea i-a atins firele de păr de la mână lui Bahassa.

Acum nu mai dă penalty-uri, înainte era foarte bun când le dădea. El este atât de bun arbitru, în cât nu se mai uită la camera VAR, pentru că nu are cum să greșească. Asta e aroganța lui Istvan Kovacs, el nu trebuie să vadă camera VAR niciodată. Și dacă o vede, tot ca el va face.

Din punctul meu de vedere, au fost ambele faze penalty, fără discuții. Deci, se întâmplă, pentru că sunt și ei oameni. Însă, ce face Istvan Kovacs este o rușine. Merită să fie scos din arbitraj și uitat acolo într-un colț”, a spus Mititelu Jr, potrivit Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel