Gigi Becali după Farul - FCSB: Cu Hagi nu se compară nimeni în România!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gigi Becali a făcut declarații după ce Dumitru Dragomir a spus că Gigi a fost un antrenor mai bun.

FCSB a câștigat cu scorul de 1-0 partida cu Farul Constanța, din etapa a noua din SuperLiga României, însă meciul a fost decis de un penalty controversat.

Concret, în minutul 55, roș-albaștrii au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, obținută de Adrian Șut, în urma unui contact ușor cu Tudor Băluță.

Gigi Becali: ”Cu Hagi nu se compară nimeni în România!”

Dumitru Dragomir a spus despre Gigi Becali că duminică seara a fost ”un antrenor mai bun decât Gică Hagi”, în contextul în care, în opinia fostului președinte al LPF, schimbările roș-albaștrilor au fost superioare celor efectuate în tabăra constănțenilor, conform digisport.

Pus să comenteze această afirmație, Gigi Becali a declarat că este mulțumit că echipa sa joacă un fotbal foarte bun, însă a recunoscut că Gică Hagi este unul dintre cei mai buni tehnicieni români.

”Gică e supărat, eu vreau să vorbesc de echipa mea. E supărat, e normal să zică. E problema fiecăruia ce comentează. Piedica e tot piedică, tot 11 metri. Nu mă interesează alte păreri, eu spun de echipa mea. Sunt extraordinar de mulțumit de joc, dacă eu bat campioana sunt extraordinar de mulțumit.

Cu Hagi nu se compară nimeni în România. Poate Lucescu, poate Olăroiu. Nu poate nimeni să zică, eu cred că Hagi e cel mai mare antrenor român. Fiecare antrenor se supără, dar Gică e antrenor mare. Eu, cu echipa pe care o are el, nu luam nici locul 10. Și el a fost campion cu echipa aia”, a declarat Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel