Gigi Becali, dezvăluiri despre interviul fulminant pentru ”The New York Times”. Radu Tudor: O să vă suspecteze lumea...
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Gigi Becali, în ”The New York Times”
Gigi Becali, în ”The New York Times”
Gigi Becali este vedetă în ”The New York Times”. Un material despre latifundiarul din România ocupă trei pagini din cotidianul american. 

Omul de afaceri Gigi Becali a declarat, la Antena 3, la ”Punctul de întâlnire”, că i-a fost luat acum interviul pentru că ”deja relațiile dintre America și România se întăresc politic, strategic, economic și atunci oamenii când investesc sau când intră într-o prietenie cu un stat mai mic cum suntem noi, normal că se interesează de tot ce este în țara aia. Interesându-se și probabil eu fiind omul influent, cu imagine publică, i-a interesat subiectul. Băiatul ăla, jurnalistul, m-a întrebat mai multe lucruri. I-am spus că nu pot să vorbesc despre țara mea urât ca să scrii tu la tine în țară. I-am zis: informează-te din presă despre acest caz dintre mine și MApN. Dacă vedeți, în interviu scrie că se distruge un brand românesc. Eu ce trebuia să spun că aici e vorba de dușmănie, de gelozie, de invidie, de răutate, de oameni de nimic? Trebuia să-i spun că-n țara mea oamenii de nimic vor să distrugă ce mai e bun, competitiv și frumos, că așa sunt ei, oameni de nimic? N-am vrut să-i spun asta. I-am spus să mă întrebe altceva, de politică, de ce vrea. Nu o să-mi critic țara la alții străini. Am vorbit astăzi cu jurnalistul și mi-a zis că `niciodată de când sunt eu jurnalist, un material al meu nu a fost pe prima pagina preluat`”. 

Radu Tudor: ”O să vă suspecteze lumea că ați dat milioane de dolari să apăreți acolo”

Jurnalistul Radu Tudor a completat: ”Vă adaug eu, domnule Becali, că niciodată în `The New York Times`, pe care îl urmăresc de 26 de ani, niciodată nu s-au scris trei pagini întregi într-un cotidian care este foarte zgârcit cu numărul de rânduri pe care le publică. O să vă suspecteze lumea că ați dat milioane de dolari să apăreți acolo”. 

”Datorită lui Trump, Dumnezeu amână sfârșitul lumii”

”Pe mine mă interesează cum apar în țara mea, nu mă interesează cum apar la străini.” a subliniat Gigi Becali. Latifundiarul a adăugat că nu l-a cunoscut personal pe Trump: ”Am cunoscut oamenii lui care au venit personal în România ca să construiască Trump Tower. Dar m-au întrebat despre Trump și am spus: dom`ne, în opinia mea, președintele Americii se spune că este cel mai puternic om de pe planetă, da? Atunci cum voi vedeți vreodată că cel mai important om de pe planetă poate fi o femeie? Nu înțeleg! Nu există altul bărbat mai puternic pe planetă decât doamna asta, Clinton? A zâmbit, a râs. Am spus că-n opinia mea faptul că a venit Trump, în opinia mea, Dumnezeu va amâna sfârșitul lumii, pentru că începe lumea să se mai îndrepte.”

[citeste si]

Întrebat dacă-i pare rău că nu a făcut afacerea cu Donald Trump, Gigi Becali a recunoscut că da, dar a dezvăluit că ”Eu știi de ce n-am făcut-o? Pentru că ei au spus că se va numi Tower Trump Becali. Și eu am spus că în România e Becali numărul 1 și apoi Trump și nu au vrut. Dacă vine să-și facă o afaceri cu mine și să spună la turn Trump-Becali nu accept nici acum. Păi de ce? E țara mea, e chestie de respect, de putere”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel