Gigi Becali arată de ce fotbaliștii săi de la FCSB au pierdut cu Oțelul: Dacă iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gigi Becali, patronul FCSB, a venit cu explicații, după eșecul echipei sale, pe teren propriu, cu Oțelul Galați, scor final 0-2.

Patronul FCSB spune că forma jucătorilor săi, în mod special a lui Ovidiu Popescu, este din cauza vieții amoroase. Deși, anterior, fotbalistul a fost un favorit al lui Gigi Becali, acum a devenit tot mai criticat din cauza evoluțiilor modeste.

Întrebat despre motivele prăbușirii lui Popescu, Becali a vorbit despre chestiuni legate de viața personală a fotbalistului în vârstă de 20 de ani, dar și chestiuni generale despre cum ar trebui să gestioneze un sportiv viața personală cu cea profesională.

'Dacă talentul nu-l combini cu munca și te fură puțin! Este o vârstă la care trebuie să-ți pui rădăcinile. Dacă în loc să te gândești la fotbal îți iei o fată și stai cu ea... Nu știu, nu vreau să spun... Am fost toți tineri.

Dacă vrei să faci fotbal, chiar dacă ești căsătorit, trebuie să gestionezi relația de împreunare cu nevasta ta. Dacă vrei bani mulți din fotbal, trebuie să spui «Ne împreunăm o dată pe săptămână».

Dacă iei pe una și în fiecare seară împreunare, împreunare, împreunare, s-au dus seva și puterea. Mai ales acum, când fac tot felul de împreunări, de vai de noi. Eu niciodată nu m-am băgat în viața particulară. Și degeaba îi zici cuiva!

Dacă oamenii așa vor să facă, așa fac. Nu ai ce să-i faci. Eu le dau sfaturi. Cei cei vreți să deveniți milionari, dormiți separat, în camere separate. Și când vrea soția să vină la tine în cameră, să vină. Sau când vrei tu, te duci. Dar să nu dormi cu ea în cameră. Dacă stai cu ea în cameră, sari ca lupul pe oaie', a declarat Gigi Becali la Fanatik.

Oţelul Galaţi a produs surpriza la Bucureşti, 2-0 cu FCSB în Superligă

Oţelul Galaţi a învins-o neaşteptat pe FCSB cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii de fotbal.



Echipa antrenată de Dorinel Munteanu s-a impus prin golurile marcate de Samuel Teles (7) şi Juri Cisotti (64). FCSB şi-a creat ocazii de gol prin Florinel Coman (21), David Miculescu (43), Ovidiu Popescu (59), dar nu a reuşit să înscrie.

Roş-albaştrii au încheiat meciul în inferioritate numerică, Florinel Coman forţând primirea celui de-al doilea cartonaş galben în min. 90+7. Nou-promovata Oţelul, care venea după un eşec acasă, 1-3 cu Universitatea Craiova, rămâne neînvinsă în deplasare, cu trei victorii şi şase egaluri.

FCSB a suferit al treilea eşec din acest sezon, două dintre înfrângeri venind pe teren propriu. FCSB are o singură victorie în ultimele cinci meciuri jucate pe teren propriu (două egaluri, două eşecuri).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel