Gigi Becali ar avea probleme grave de sănătate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
gigi_becali
gigi_becali

Wowbiz.ro scrie că Gigi Becali ar avea probleme grave la coloana vertebrală, un medic american recomandându-i să facă periodic gimnastică medicală.

”În primăvara anului 2008, cu doar câteva luni înainte de începerea Jocurilor Olimpice de la Beijing, gimnastul Marian Drăgulescu s-a confruntat cu unele probleme de sănătate, la coloana vertebrală. Prin Fundația Olimpică Româna, fostul mare gimnast a reușit să ajungă la Gigi Becali, care i-a oferit suma de 5.000 de euro, bani necesari unei deplasări și consulații în America, la un renumit profesor de specialitate, Robert Donatelli. Doar că, înainte de a pleca din palatul lui Becali, latifundiarul i-a dat lui Drăgulescu o serie de radiografii, făcute în țară, pentru fi studiate de profesorul Donatelli. “și eu am ceva probleme la coloană și vreau să văd ce spune profesorul american”, ii spunea Becali, la vremea respectiva lui Marian. După două săptămâni, la revenirea în țară, stupoare: Becali a aflat că problemele lui de sănătate sunt grave”. scrie wowbiz.ro.

”Mai mult, profesorul american a venit chiar în România, consultându-l personal pe milionarul din Pipera sfătuindu-l să facă în fiecare zi gimnastică medicală. Cum Gigi Becali însă se satură repede de lucrurile plictisitoare, treaba cu gimnastica medicală nu a durat decât câteva zile. Patronul Stelei a ignorat avertismentele medicilor care i-au explicat ca lucrurile trebuie luate foarte în serios, pentru că altfel se pot agrava și ar putea rămâne înțepenit”, mai scrie site-ul.

“Nea Gigi a spus că se ține de gimnastică, dar minunea a durat puțin...ca orice minune. Îmi aduc aminte că ne spunea că merge în biroul său pentru a face gimnastică. Dar, în timp, a uitat de toate astea. Știu că și azi se plânge de multe ori de dureri de spate. Încearcă însă să le mascheze pe cât poate”, a precizat pentru WOWbiz.ro, unul dintre foștii angajați ai milionarului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel