Gigi Becali a primit, în sfârșit, și o veste bună în închisoare
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp
becali copy
becali copy

Aflat în închisoare de circa o lună de zile, Gigi Becali  a avut parte și de o veste neașteptată. Procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale în dosarul în care patronul Universităţii Craiova îi cerea despăgubiri de 27 de milioane de euro.

Adrian Mititelu a depus o plângere împotriva lui Gigi Becali şi a cerut 27 de milioane de euro, bani care reprezentau clauzele de reziliere pe care Mihai Costea si Florin Costea le aveau inainte sa ajunga la Steaua. Mititelu a sustinut ca Gigi Becali trebuie sa plateasca aceasta suma deoarece a beneficiat de exdezafilierea Universitatatii Craiova si i-a legitimat pe cei doi liberi de contract, dar procurorii au respins plângerea.

"Fapta nu a fost săvârsită de aceștia" - motivează procurorii decizia neînceperii penale, valabilă și în cazul cluburilor Dinamo, Astra, Petrolul, Gaz Metan Mediaș, FCM Târgu Mureș, Alro Slatina, FC Râmnicu Vâlcea și UTA Arad. Aceste echipe au legitimat jucatori rămași liberi de contract după dezafilierea Universității Craiova.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel