Gigi Becali a anunţat jucătorii care nu merg cu FCSB în cantonamentul de iarnă. Avertisment pentru Rapid: "S-ar putea să nu jucăm în Giuleşti la anul"
Data publicării:
Autor: Cristian Cîșleanu
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Gigi Becali e sigur că FCSB nu mai poate pierde titlul în acest sezon. În plus finanţatorul FCSB a anunţat şi cei trei jucători care nu vor pleca în cantonamentul de iarnă.

"Nu mă aşteptam (n.r. să fie distanţa aşa mare faţă de urmăritoarele FCSB - 11 puncte cu un meci în plus faţă de CFR Cluj). Ce îmi doream la început era să fie 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, adică 5-6 puncte în playoff, ca să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai poată ajunge cineva. E bine, dar putea să fie şi mai bine. Am mai avut... gol anulat cu CFR, deci aveam vreo 14 puncte cu aia... 

O să mai mărim distanţa, are valoare echipa, face Dumnezeu dreptate. Adică aşa trebuia să fie! Nu avem cum să mai scăpăm titlul. Dacă sunt 10-12 puncte diferenţă... nu mai e numai diferenţa, e şi valoarea echipei. Am adus doi jucători valoroşi, poate mai aduc şi un atacant. Chiar dacă nu aduc un atacant, revine Tavi Popescu, e Luis Phelipe care poate juca şi el atacant. E şi ăla, Alhassan, care întăreşte mijlocul. E şi Lixandru, descoperit acum, care se pare că e mai bun ca Şut...", a declarat Gigi Becali. 

Citește în continuare pe DC Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel