Gică Popescu, mesaj emoționant înaintea meciului cu Milan
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
CS U Craiova va juca în această seară, ora 21:00, un meci pentru istorie. La Severin vine AC Milan, una dintre cele mai titrate echipe din Europa.

Gică Popescu a avut un mesaj de încurajare pentru elevii lui Mangia înaintea partidei tur din turul trei preliminar al Europa League, scrie Prosport. Fostul căpitan al Barcelonei şi al echipei naţionale îi îndeamnă pe fotbaliştii olteni să joace fără să se gândească la rezultat, iar dacă la finalul confruntării cu 'diavolul milanez' vor putea ieşi cu demnitate de pe teren atunci obiectivul a fost atins

”In istoria ei, CS Universitatea Craiova nu s-a speriat de numele mari care au venit ca adversari in Oltenia. M-as bucura sa vad acelasi lucru si astazi: un joc fara presiune si plin de entuziasm.

La finalul meciului, nu ne vom uita pe tabela sa vedem ce scrie in dreptul Milanului, ci in ochii jucatorilor Universitatii, care nu vor parasi terenul cu capete plecate. Forza Stiinta!”, a transmis fostul mare internațional pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel