Gică Popescu, cel mai greu moment după condamnarea la închisoare
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Popescu - Hagi
Popescu - Hagi
Fostul căpitan al echipei naţionale, Gică Popescu, a anunţat care a fost cel mai greu moment după ce a fost condamnat la închisoare cu executare. 

"Cel mai greu moment a fost la aflarea veștii. A doua zi erau alegeri la Federația Română de Fotbal și împreună cu echipa mea pregăteam speech-ul de a doua zi, nimeni nu se gândea la așa ceva. A venit undeva în jurul prânzului decizia.

Am plecat acasă, a venit toată familia, era la mine acasă ca la înmormântare. Cumnata mea, Mari, s-a dus să ia copiii de la școală și când au intrat în casă, normal, copiii simt, era toată lumea plânsă, toată lumea tristă și i-am luat pe copii, împreună cu soția mea, și i-am dus în cameră. Ne-am așezat pe pat și am început să le spun: Voi știți că astăzi tati aștepta o decizie a instanței... Și în acel moment, fata mea a spus: Mergi la închisoare? Și atunci am izbucnit toți patru în plâns. A fost, cred, cel mai dur moment pe care l-am trăit eu vreodată, momentul când le-am spus copiilor mei această decizie.", a declarat Gică Popescu pentru DIgi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel