Gică Popescu, atac fără menajamente la Mutu: Ce carieră a avut?
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gică Popescu a lansat un atac dur la adresa lui Adrian Mutu într-un interviu.

Mutu nu a reușit să câștige niciun trofeu nici în timpul junioratului. Singurul trofeu pe care l-a câștigat a fost titlul de campion cu Juventus, dar titlul i-a fost retras echipei torineze în urma celebrului scandal Calciopoli din 2006, când poliția a investigat mai multe fapte de corpție, convorbiri telefonice între patroni și arbitrii. Juventus a fost retrogradată în Serie B la finalul anchetei.

Gică Popescu spune că nu e impresionat de cariera lui Adrian Mutu, cu toate că fostul vârf a jucat la nume uriașe precum Inter, Fiorentina, Chelsea sau Juventus.

Popescu, fost căpitan la echipa națională, a taxat viața extrasportivă a lui Adrian Mutu. Acesta a amintit că deși a jucat la echipe uriașe, Mutu nu a reușit să câștige niciun trofeu.

"Daca nu scuipi sânge, nu ai cum să triumfi. Când ajungi acasă după antrenament, să nu poți să ții lingura în mână. Ăsta e fotbalu. Mutu? Ce carieră a făcut Mutu? N-a câștigat un titlu în viața lui! Nu se poate să fie ușor! Că așa am sta toți acasă cu cafeluțe, cu DVD-uri și cu toate prostiile, cu mizeriile astea de gadgeturi pe care mă mai enervez câteodată. Și am câștiga titluri așa dacă s-ar putea. Nu merge! Voi ați văzut cum arată Ronaldo dezbrăcat? Ăla nu e pictat în photoshop, ăla muncește de-l găsesc toți dracii! Și asta de 6-7 ani! Alimentație, antrenament. Alimentație, antrenament. Numai astea întruna! Lewandowski e la fel”, a declarat Gică Popescu, scrie GSP.

[citeste ]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel