Gică Popescu, din nou în tribuna a II-a a Arenei Naţionale: Pentru mine e încă o bucurie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Popescu - Hagi
Popescu - Hagi
Gică Popescu a mers şi la partida Ucraina - Austria, disputată pe Arena Naţională, în cadrul turneului final EURO 2020.

"Ucraina - Austria, inca un meci la Euro 2020 pe Arena Nationala. Pentru mine, inca o bucurie de a sta, la tribuna a II-a, unde am cumparat bilete, printre suporterii care ne-au apreciat. Si alături de care am avut atatea bucurii!", transmite Gică Popescu printr-un mesaj publicat pe Facebook. Jucătorul emblematic al Generaţiei de Aur a postat şi o fotografie făcută alături de suporteri. 

Reamintim că au fost nenumărate discuţii în mass-media după ce reprezentanţii Generaţiei de Aur au fost nevoiţi să stea în tribuna a II-a la meciul de EURO 2020 jucat pe Arena Naţională, în timp ce la tribuna oficială au fost invitaţi politicieni. 

Gică Popescu a transmis, în urmă cu o săptămână, un mesaj legat de faptul că a trebuit să stea, atât el cât şi Hagi, în tribuna a II-a a Arenei Naţionale la un meci de la EURO 2020 jucat la Bucureşti.

"Vad ca sunt foarte multe discuții în jurul faptului ca noi, cei din Generația de Aur, am primit bilete la meciul Austria – Macedonia de Nord, la tribuna a doua. A fost alegerea Federatiei Române de Fotbal. Eu și Gică Hagi am ales sa stăm pe locurile pe care le – am plătit eu. Am cumpărat, pentru mine, pentru familia mea, pentru prietenii mei, bilete in valoare de multe mii de euro.

Dar ne-am simțit acolo, la tribuna a doua, ca pe vremuri. Cu suporterii care ne-au apreciat. Cu fanii care au venit să facă fotografii cu noi. Cu cei care au fost pe străzi la marile noastre victorii. La Campionatul Mondial din SUA 94 , voi și noi, am umplut țara de bucurie!

Îmi amintesc, după victoria cu Argentina, sute de mii de oameni au defilat de la Piata Unirii la Piata Romana! Acestea sunt lucrurile care rămân, care contează cu adevărat", transmitea, la momentul respectiv, Gică Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel