Data publicării:

Gică Hagi s-a certat cu suporterii echipei sale în timpul meciului: "Aduceți voi bani! Credeți că-i Barcelona aici?"

Autor: Dan Carp | Categorie: Sport
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gică Hagi și-a vărsat nervii pe suporterii Farului. 

După trei etape fără victorie, suporterii Farului nu erau prea fericiți. În meciul disputat pe teren propriu de sâmbătă, contra celor de la Poli Iași, suporterii i-au strigat lui Hagi să facă niște schimbări la echipă. Doar că Hagi s-a enervat teribil când i-a auzit și a început să țipe către ei: 

"Plecați dracu' acasă! Plecați acasă cu șmecheriile voastre! V-ați obișnuit, de parcă asta-i Barcelona. E Barcelona, v-ați obișnuit. Credeți că-i Barcelona aici? Aduceți bani. Aduceți bani!" a strigat Gheorghe Hagi către suporteri, iar unii dintre aceștia au filmat momentul cu telefonul mobil.

La un moment dat, cineva de pe banca tehnică i-a atras atenția și i-a zis să nu se mai certe cu suporterii, doar că Hagi l-a certat și pe acesta: 

"Taci mă din gură! Taci din gură și tu! Strigă ei toată ziua. Să aducă bani! E ușor pentru ei!" i-a zis Hagi și omului din stafful său, care însă nu se vede pe imagini. 

Totuși, la finalul meciului, Farul Constanța a reușit să obțină prima victorie, iar Hagi și-a mai temperat discursul. Întrebat de ce a ales să li se adreseze așa, Hagi a replicat că lui nu-i face nimeni schimbările, cu atât mai puțin suporterii. De asemenea, Hagi spune că atacatul Aurelian Chițu a plecat de la Farul pentru că ar fi fost înjurat de suporteri.

"Hai să revenim toți cu picioarele pe pământ, să ne vedem și să respectăm puțin ce s-a făcut. Performanța nu se face ușor. Și Manchester United are miliarde, dar cade pe locul 12, pe 7, pe 8," a spus Gheorghe Hagi la conferința de presă de după meci.

Farul Constanța - Poli Iași. Cum s-a desfășurat meciul

Farul Constanța a obținut prima sa victorie din acest sezon al Superligii de fotbal, câștigând cu 2-0 în fața celor de la Poli Iași, sâmbătă seara, pe teren propriu, în etapa a patra. Meciul, care a avut loc pe Stadionul Central din Ovidiu, a fost întrerupt de două ori: prima dată în prima repriză din cauza nocturnei, iar a doua oară în partea a doua din cauza unei ploi torențiale.

Golurile echipei gazdă au fost înscrise de Rivaldinho (min. 34), care a marcat după o pasă a lui Cristian Ganea, și de Gabriel Iancu (min. 45+11), care a punctat cu capul după o lovitură liberă executată de Constantin Grameni.

În minutul 36, nocturna a avut o defecțiune, ceea ce a dus la o întrerupere de 14 minute, iar meciul a fost reluat după remedierea problemei. În repriza secundă, partida a fost întreruptă pentru zece minute în minutul 65 din cauza unei ploi puternice.

Farul a avut alte trei ocazii mari de a înfrunta poarta adversă, dar Rivaldinho (min. 45+13 - bară), Gabriel Iancu (min. 60) și Eduard Radaslavescu (min. 67) au ratat șansele.

În minutul 78, Victor Dican de la Farul a fost avertizat cu cartonaș galben pentru un fault dur asupra camerunezului Samuel Oum Gouet.

Detalii meci: FC Farul Constanța - FC Politehnica Iași 2-0 (2-0), stadion Academia Hagi - Central Ovidiu. Arbitrul principal a fost Horia Gabriel Mladinovici (București), asistenți Radu Adrian Ghinguleac (București) și Daniel Mitruți (Craiova), al patrulea oficial George Cătălin Găman (Craiova), arbitru video Andrei Antonie (București) și asistent video Andrei Moroiță (Ploiești). Observatori: Florin Hîncu (Brașov) - CCA și Auraș Brașoveanu (Galați) - LPF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel