Urmărește emisiunea live
Gică Hagi, „ÎMPINS” către șefia FRF. Popescu: Asta vreau să văd!
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Captură video
Captură video
Popescu a propus două nume pentru conducerea FRF, printre care și Gică Hagi. 

Gică Popescu consideră că niciun reprezentant al FRF nu îi ia în seamă pe componenții Generației de Aur. 

De asemenea, Popescu mai crede că federația este condusă de oameni ce n-au legătură cu fotbalul, motiv pentru care a făcut și două propuneri.

„Noi am scos lumea în stradă, acum o să ne ducem în a patra urnă valorică, vă zic eu. Oare ar fi trebui să ni se acorde și nouă o șansă, celor din Generația de Aur? Măcar o dată, să vedem ce putem. Oare la ce am făcut noi pentru fotbal, nu doar la națională, ci și afară, nu meritam? Petrescu la Chelsea, Lupescu la Leverkusen, noi la Barcelona, la Galatasaray.

Oare atât de răi suntem încât să ni se întoarcă mereu spatele? Cât timp să mai spunem? Vine Hagi și spune ce trebuie făcut, a doua zi e făcut praf de toată lumea. Doar când ne umflă ăștia ne mai aducem aminte de el. Vorbește la televizor și după 24 de ore uităm de el”, a declarat Gică Popescu. 

Propunerile lui Popescu pentru FRF 

Totodată, „Baciul” a susținut că primii antrenori pe lista FRF ar fi trebuit să fie Gică Hagi și Dan Petrescu.

„Eu vreau să văd dacă un membru al Generației de Aur va primi o ofertă de la actuala conducere. Să facă ceva important, într-un post cheie, nu să taie frunză la câini.

După mine, cei mai buni antrenori români în acest moment sunt Hagi și Petrescu. Meritau înaintea lui Rădoi să fie chemați? Tot respectul pentru Mirel, pentru ce a făcut la U21, dar nu putea fi înaintea celor doi”, a mai spus Popescu la Realitatea Sportivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel