Gică Hagi a explodat: Nu sunt legendă. Generația de aur a fost eliminată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Gică Hagi a avut o conferință de presă explozivă după meciul cu Astra, pe care Viitorul l-a pierdut, joi, acasă.

Gică Hagi a izbucnit după ce Răzvan Burleanu i-a prezentat public scuze pentru că Federația nu l-a invitat pe cel mai mare fotbalist român din toate timpurile la gala tragerii la sorții a grupelor CE 2020, ce a avut loc la Romexpo. Hagi a spus că nu acuză pe nimeni pentru faptul că nu a fost invitat la tragerea la sorţi a Euro-2020, dar trebuia să “se simtă” cineva să facă acest lucru.

"N-am ce să vorbesc. Scuzele sunt scuze. Nu e nicio dezamăgire. Nimeni nu e obligat. Trebuie să simţi. Dacă nu simțiți înseamnă că Hagi a făcut puțin pentru fotbalul românesc. Important e ce am înțeles eu: Hagi a făcut puțin pentru fotbalul românesc. Din păcate, eu sunt singurul român prezent în Top 100 fotbaliști din istorie. Istoria nu au cum să o șteargă. M-au trimis la Ovidiu, la țară, stau bine. Tac, n-are rost să ne încălzim. Eu știu cum am luptat pentru fotbalul românesc, sunt activ, eu nu sunt legendă, nu stau acasă. Am investit în tineri și probabil că a deranjat acea performanță de la Under 21, Hagi a avut jucători acolo.

Era o chestiune de o invitație. A fost toată România, eu nu am avut loc. Nu puteam să fiu ambasador, eu sunt tehnic. Nu m-am născut să fiu ambasador sau președinte. Eu sunt manager. Nu se poate șterge ce am făcut eu. Să facă ei o nouă generație care să facă ce a făcut Generația de Aur. Generația de Aur este eliminată. Nimeni nu mai e. Nu e loc sau găsim motive. Eu mi-am găsit loc aici la Constanța, să vedem cât voi mai sta. Nu vreau statuie", a spus Hagi, după meciul cu Astra.

Răzvan Burleanu i-a răspuns, joi, într-o scrisoare deschisă pentru Gică Hagi, după ce acesta a dezvăluit că nu a fost invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020, acolo unde multe vedete internaționale au luat loc la loja.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel