GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. De ce NU mai este în emisiune - UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook / EXATLON România
Facebook / EXATLON România
Cosmin Cernat, în emisiunea Exatlon România, difuzată marți, a făcut un anunț în legătură cu Giani Kiriță din echipa Faimoșilor.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. În emisiunea Exatlon România, difuzată marți, 20 februarie, Cosmin Cernat a venit cu vești proaste. După ce Ion Oncescu a părăsit competiția din motive de sănătate, Giani Kiriță a ajuns, la rândul lui, la spital.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. "Tot mai multe accidentări. Giani lipsește și el astăzi, este la spital tot din motive de sănătate", a spus prezentatorul Cosmin Cernat, fără a oferi mai multe informații.

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA 20 februarie. ELIMINARE RĂZBOINICI. Cine se întoarce în România - VIDEO + UPDATE

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Drept urmare, Faimoșii joacă în doar șase concurenți, după ce Ion Oncescu a abandonat din motive medicale, Giani Kiriță a primit recomandarea de a sta o zi fără să joace, Andrei Stoica nu joacă din cauza unor probleme la unul dintre genunchi, iar Anda Adam, Claudia Pavel și Flo au fost eliminați de către telespectatori.

GIANI KIRIȚĂ - EXATLON ROMÂNIA. Amintim că Anca, Alexandru și Radu sunt cei trei concurenți din echipa Războinicilor nominalizați pentru eliminare. Luni a fost o zi decisivă pentru concurenții de la „Exatlon". Faimoșii i-au înfrânt decisiv pe Războinici, cu un scor uriaș, 10 - 4. În tabăra Războinicilor, înainte de a intra în Arenă și de a se face strategiile pentru cei trei care au fost nominalizați spre eliminare, isteria și haosul și-au făcut loc printre concurenți.

VEZI ȘI Ion Oncescu - EXATLON România. ȘOC în emisiune: "Îmi pare rău"

[citeste si]  

UPDATE: Deși au concurat în inferioritate numerică, Faimoșii au reușit să câștige marți seară. Ulterior, Giani Kiriță a fost prezent pentru momentul în care Cosmin Cernat a anunțat concurentul care se va întoarce în România. "Numele celui care pleacă acasă, în România, cel care își va lua la revedere de la echipă este... Radu", a spus prezentatorul emisiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel