Data actualizării:
Data publicării:

Ghiţă Ciobanu, vedeta din reclamele TV, a fost jefuit. I-au fost furate 9 oi

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Ciobanul care a devenit cunoscut în România pentru apariţiile în mai multe reclame TV ale unei companii de telefonie a fost jefuit la stână.

Gheorghe Dănulețiu, originar din Sălaj, ciobanul-vedetă din reclamele TV cunoscut publicului şi sub numele de Ghiță Ciobanu, a fost prădat de hoţi. I-a fost jefuită stâna de oi. Disperat, Ghiță a sunat la poliție în noaptea de 6 spre 7 iunie când a observat că îi lipsesc din fermă 9 mioare, paguba fiind estimată la 3600 de lei. 

Polițiștii sunt pe urmele făptașilor și presupun că vinovații ar fi doi bărbați din comuna Dragu, județul Sălaj, în vârstă de 21 și 28 de ani. Urmează o anchetă pe numele celor doi suspecți și riscă să fie pedepsiți, conform legii, pentru furt calificat și obligați să recupereze daunele lui Ghiță.

Cine este Ghiţă Ciobanu

Ghiţă Ciobanul a ajuns în atenția publicului după ce obținut rolul principal într-o reclamă a unei companii de telefonie mobilă din România, în urmă cu zece ani. De atunci, viața oierului s-a schimbat radical.

A cunoscut atât celebritatea, cât și căderea de după. A vrut să dea lovitura cu un magazin de brânzeturi, deschis în București, însă a fost nevoit să renunțe la afacere în 2015 din cauză că îi era prea greu să facă naveta. „Nu mai am acea afacere de brânzeturi în București din Sectorul 4. L-am închis de câțiva ani, chiar dacă aveam vânzare. Era foarte greu să fac tot timpul naveta între Cluj și București. Tot timpul trebuia să fiu eu acolo, pentru că așa este sistemul din România, iar oamenii sunt cum sunt. O să îmi mai deschid un magazine cu așa ceva când producătorii o să fie respectați până atunci nu”, a spus Ghiță Ciobanu, în exclusivitate pentru Click!.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel