Ghislaine Maxwell, interviu din închisoare: Fotografia Prințului Andrew cu minora Virginia Giuffre e "un fals"
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Prințul Andrew alături de Ghislaine Maxwell. Sursa Twitter New York Post
Prințul Andrew alături de Ghislaine Maxwell. Sursa Twitter New York Post
În primul ei interviu de când a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru trafic sexual de copii, prietena finanțatorului Jeffrey Epstein vorbește despre celebra fotografie care l-a pus în necaz pe Prințul Andrew.

Fotografia Prințului Andrew cu o americancă în vârstă de 17 ani, Virginia Giuffre, care îl acuză că acesta ar fi violat-o, este ”un fals”. Aceasta a fost declarația lui Ghislaine Maxwell, fosta regină a societății internaționale.

Ghislaine Maxwell a fost condamnată la New York în iunie 2022 și trebuie să execute 20 de ani de închisoare pentru trafic sexual de copii, efectuat în numele iubitului ei, finanțatorul american, Jeffrey Epstein. 

Femeia, fiica cea mică a magnatului media, Robert Maxwell, a vorbit despre trecutul și prietenia sa cu Prințul Andrew în timpul unui interviu acordat din închisoarea din Statele Unite în care aceasta se află, scrie Rai News.

Interviul, primul de când se află după gratii, va fi difuzat luni seară, dar fragmente au fost deja publicate.

Fotografia despre care vorbim este foarte celebră și este cea folosită constant de mass-media pentru a însoți acuzațiile Virginiei Giuffre la adresa ducelui de York, fratele regelui Charles al III-lea. 

Virginia Giuffre, care susține că l-a cunoscut pe prinț prin Epstein, îl acuză că a abuzat-o sexual de trei ori în 2001, când avea 17 ani, la Londra, New York și Insulele Virgine.

Pentru a reduce la tăcere scandalul prințul a semnat o înțelegere extrajudiciară cu ea, plătind milioane de dolari (recuperați tot prin vânzarea cabanei sale din Elveția). Cu toate acestea, prințul și-a mărturisit întotdeauna nevinovăția și chiar a susținut că nu a întâlnit-o niciodată pe femeie. 

Fotografia este ”un fals”, spune Ghislaine Maxwell în interviu. "Nu cred o clipă că este reală, de fapt sunt sigură că nu este: nu a existat niciodată un original și nu există nicio fotografie. Am văzut doar o fotocopie". Într-un interviu din 2019, Prințul a susținut, de asemenea, că fotografia a fost o fabricație pentru a-i discredita imaginea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel