Ghid de citire al cărților de Tarot. Cum să le citiți intuitiv chiar dacă sunteți începători
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Tarotul este un depozit de înțelepciune umană, păstrat de secole, care răspunde la toate întrebările și temele mari ale vieții. Acesta îți este disponibil non-stop, oricând ai nevoie de ajutor sau de un sfat.

O primă lecție de citire pentru începători vă ajută să urmați calea corectă, cu un ghid pentru citirea intuitivă a cărților de tarot.

Dacă obțineți pachetul potrivit, nu aveți nevoie de nicio pregătire specială pentru a începe să citiți în cărți de tarot - vă folosiți doar intuiția.

Cum adică citire intuitivă? Adică pur și simplu să declanșezi instant, în mintea ta, semnificația cărților.

Cea mai importantă decizie pe care o vei lua în călătoria ta este aceea de a alege pachetul de cărți potrivit. Este vital și iată de ce.

Trebuie să ai o afinitate, un gust și o atracție față de imaginile cărților tale. Trebuie să vă vorbească personal și să vă mulțumească. 

Important este că fiecare dintre cele 78 de cărți ar trebui să aibă în mod ideal o imagine completă, unică (reprezentând semnificația acesteia).

De pildă, pachetul „The Good Karma Tarot” este conceput pentru a face citirea tarotului ușoară. Tarotul ocult, tarotul magic englez și tarotul visului mistic sunt, de asemenea, captivante vizual și cu tematice înfricoșătoare, dacă acesta este criteriul dvs. de selecție. Tarotul Wild Unknown este, de asemenea, incredibil de popular.

Există atât de multe modele acum, încât indiferent de estetica, hobby-uri, înclinațiile culturale, francizele TV sau de filmele favorite, cu siguranță puteți găsi un pachet! Sursele excelente de navigat sunt, printre altele: Kickstarter, Amazon, Little Red Tarot și Llewellyn.

Deci, să presupunem că aveți pachetul de tarot perfect și sunteți gata să începeți să citiți. Primul pas este să încercați citirea intuitivă. Acest lucru  vă ajută să vă „încălziți” și vă va oferi mai multă încredere.

 

Ce este citirea intuitivă a tarotului?

Pe scurt: citirea cărților fără să fie nevoie de memorarea semnificațiilor acestora.

Uită-te la cărți și evaluează-ți reacția, interpretările și instinctul (ca răspuns la întrebarea pe care o aveai în minte), deoarece majoritatea pachetelor au fost ilustrate pentru a oferi oamenilor o impresie clară a sensului cărții doar prin desenul sugestiv indicat.

Cum să citiți tarot intuitiv?

În primul rând, gândește-te la întrebarea ta. Notează-o, în mod ideal, astfel încât să fie acolo fără să fii nevoit să-o repeți în continuare mental.

Amestecă-ți cărțile (oricum vrei, nu există o cale corectă sau greșită) și trage o carte. Ține-o în fața ta și privește-o.

Nu vă gândiți la întrebarea dvs., luați doar simbolurile, culorile, imaginea, caracterele, aranjamentul și tonul cărții din fața dvs. Puneți-vă în scenă, plasați-vă „în interiorul” cardului.

Care sunt primele tale impresii despre starea de spirit, mesajul, povestea sau emoțiile descrise? Îți amintește de ceva sau de cineva? Ce crezi că se întâmplă în această scenă? Notați toate acestea dacă vă ajută.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel