Gheorghe Ștefan confirmă denunţul lui Dorin Cocoş
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Gheorghe Ştefan a început să vorbească. În primul denunț la DNA, acesta a dezvăluit lucruri despre finanțarea campaniei electorale din 2009, confirmând ceea ce a spus și Dorin Cocoș.

Gheorghe Ştefan a stat aproape cinci ore la audieri la Direcţia Naţională Anticorupţie. Acesta a mers, la cerere, la DNA şi a vrut să le povestească procurorilor tot ce ştie el despre modul în care s-au folosit banii primiţi drept şpagă în dosarul Microsoft.

Apărătorul său, Pavel Abraham, a declarat, la ieşirea din DNA, că Gheorghe Ştefan a recunoscut toate faptele de care este acuzat în dosarul Microsoft şi pentru care se află de luni bune în arest preventiv. Acesta a recunoscut acuzaţiile de trafic de influenţă şi spălare de bani care i se aduc în această speţă, dar şi că ar fi primit 4 milioane de euro pentru a intermedia semnarea licenţelor cu corporaţia Microsoft.

Citește și: Dorin Cocoş, denunț împotriva lui Vasile Blaga și Elena Udrea în dosarul Microsoft. "Am sprijinit campania electorală din 2009 "

De asemenea, apărătorul său a spus că Gheorghe Ştefan le-a spus procurorilor că a cotizat cu mulţi bani către campaniile electorale şi a lăsat de înţeles că se referă în special la campania din 2009, a lui Traian Băsescu, potrivit rtv.net.

"Pinalti" a recunoscut şi întâlniri pe care le-a avut în acea perioadă cu Dorin Cocoş, dar şi cu Claudiu Florică, un alt personaj cheie care este martor-denunţător în dosarul Microsoft.

Gheorghe Ştefan va merge din nou, marţi după-amiază, la ora 14.00, la o nouă rundă de audieri în acest dosar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel