Gheorghe Mencinicopschi, post de ministru în Noua Zeelandă
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Fiica lui Gheorghe Mencinicopschi a făcut o dezvăluire referitoare la o ofertă pe care tatăl său a primit-o de la guvernul Noii Zeelande. 

"Tata a primit o oferta sa lucreze ca ministru al Agriculturii sau ceva asemanator in Noua Zeelanda, si a refuzat. Poate trebuia sa accepte. Cand a spus cat castiga in Romania, cei din Noua Zeelanda l-au intrebat: Pe oră? Cand le-a raspuns ca pe luna, oamenii n-au mai inteles chiar deloc de ce nu a acceptat oferta de a ramane acolo", a declarat Ioana Mencinicopschi, la Antena 3.

Aceasta crede ca toate informatiile oferite de tatal sau despre alimentatie ar fi deranjat si ca acesta ar fi unul dintre motivele pentru care a fost condamnat la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA, al lui Dan Voiculescu.

Citește și: Familia Mencinicopschi, pe punctul de a fi aruncată în stradă

"Daca i-as reprosa ceva, ar fi ca s-a dedicate meseriei lui prea mult. Tata a facut multe pentru romani, s-au schimbat multe de cand a facut dezvaluiri despre alimentatie, el a indemnat lumea sa se uite pe etichete, care produse sunt bune si care nu, cum sa asocieze alimentele. Probabil a deranjat", a mai spus Ioana Mencinicopschi.

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la opt ani de închisoare în dosarul privatizării ICA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel