Gheorghe Ialomiţianu s-a înscris în ALDE. Tăriceanu: Va candida la primărie
Autor: Alexandru Ichim | Publicat pe: 02 iul 2020, 18:51
WhatsApp
Gheorghe Ialomiţianu
Gheorghe Ialomiţianu va candida la Primăria Brașov din partea ALDE. Anunțul a fost făcut de Călin Popescu Tăriceanu. 

Fostul ministru de Finanţe Gheorghe Ialomiţianu s-a înscris în ALDE şi va fi candidatul acestui partid la Primăria Braşov, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele ALDE, Călin Popescu -Tăriceanu, scrie Agerpres. 

Fostul ministru Gheorghe Ialomiţianu şi-a anunţat în iunie 2019 demisia din PNL.

Ce vor decide organizațiile ALDE din țarăTăriceanu a precizat că organizaţiile ALDE din ţară vor decide dacă vor merge pe liste independente sau în alianţe la alegerile locale din 27 septembrie.

"Sunt discuţii între conducerile organizaţiilor noastre şi conducerile organizaţiilor PSD şi Pro România, dar în principal cu PSD, pentru construirea de alianţe locale. Există foarte multe judeţe care şi-au exprimat opţiunea de a merge pe liste separate independente din partea ALDE şi decizia, la nivelul conducerii, pe care am noi am luat-o, a fost să le lăsăm libertate să găsească soluţia cea mai bună - fie să meargă pe liste independente, fie să meargă în alianţe", a adăugat Tăriceanu.

”Eficiență destul de scăzută”


Referindu-se la filialele din ţară ale ALDE, Tăriceanu a spus că în unele dintre acestea a observat "o eficienţă destul de scăzută" a acţiunii organizatorice, preşedinţia interimară a organizaţiei Maramureş fiind preluată de fostul deputat Cornelia Negruţ, iar la filiala Cluj interimatul este preluat de Norica Nicolai. 

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro