Gheorghe Hagi, supărat pe cei care refuză convocarea la națională: Nu pot să accept jucători care au crescut în străinătate şi uită că sunt români
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Farul Constanţa Facebook
Farul Constanţa Facebook
Antrenorul Gheorghe Hagi a spus că nu poate accepta jucători care au crescut în străinătare şi “uită că sunt români”, refuzând astfel convocările la naţionalele României

'Nu pot să accept jucători care au crescut în străinătate şi uită că sunt români. Uitaţi-i! Nu sunt români. A fi român înseamnă că oricând te cheamă, trebuie să răspunzi. Ei sunt români, nu sunt italieni. Naţionalitatea lor e română. Sunt români sută la sută. Nu vorbesc de cât sunt de valoroşi. Dintre ei sunt jucători care îmi plac foarte mult, dar nu putem sa ne rugăm de un jucător. Dacă vrei să vii, bine, dacă nu, să fii sănătos, fă performanţă unde vrei, dar nu ne rugăm.', a declarat Gheorghe Hagi.

'Avem jucători buni, care joacă în ţară! Foarte, foarte buni. E o pierdere când un jucător e valoros, când iubeşte România, când dă totul. Când selectezi, e bine să chemi jucători foarte buni, dar nu uitaţi un singur lucru, echipa câştigă trofee, jocul colectiv câştigă trofee şi aduce performanţă. El poate să se exprime mai bine dacă are o echipă în spate', a spus Hagi la Digi Sport.

'Ăsta e secretul, să ştii să formezi o naţională cu jucători cu personalitate şi pasiune, care să joace cu iubire, nu să te ameninţe că nu vine la naţională. Prea multă discuţie despre aceşti jucători de care se pare că ne rugăm. Unde au jucat aceşti jucători? Nu au un meci în Liga 1, nu au un meci internaţional', a mai afirmat Hagi.

Au refuzat convocări la naţionalele României: Daniel Boloca, Andrei Coubiş şi Cătălin Cîrjan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel