Gheorghe Hagi este noul antrenor al Naționalei României
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Gheorghe Hagi este noul antrenor al Naționalei României. Acesta va fi ajutat de Anghel Iordănescu și secondat de Viorel Moldovan.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat sâmbătă că ştia că Gheorghe Hagi va fi viitorul antrenor al echipei naţionale a României, acesta urmând să fie ajutat de Anghel Iordănescu, în calitate de director tehnic, şi de Viorel Moldovan, ca secund.

Acesta a afirmat la un post TV că această decizie este soluţia ideală, pentru că Gică este omul care ar accepta sfaturi de la Iordănescu. Pentru Hagi echipa naţională este un vis, este un lucru care îl dezarmează şi nu ar fi refuzat. La Hagi, după familie vine echipa naţională", a spus Becali la Sport.ro.

Referitor la decizia lui Răzvan Lucescu de a renunţa la echipa naţională, după victoria cu Bosnia-Herţegovina, de vineri seară, Becali a spus că nu a fost surprins, deoarece bănuise ceva după o discuţie pe care a avut cu jucătorul Romeo Surdu.

"Decizia a surprins pe toată lumea, dar eu ştiam pentru că vorbisem cu Surdu, care mi-a spus că va pleca la Rapid, deci se deducea, că Lucescu este naşul lui... Oricum, Răzvan Lucescu a ales soluţia asta pentru a nu mai fi criticat. S-a gândit că nu pleacă îngenunchiat, o fi spus «am luat echipa de unde am luat-o, am dus-o unde am dus-o, nu v-am lăsat în baltă». S-a gândit că întăreşte echipa Rapid şi poate câştigă şi campionatul. S-a gândit că tot timpul a fost criticat, în timp ce la Rapid este iubit de suporteri", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a menţionat că a discutat cu Gheorghe Hagi privind preluarea echipei Steaua, în urmă cu o săptămână, dar că încă nu se definitivase nimic.

"Am vorbit cu Hagi acum o săptămână, hai să ne vedem în ce condiţii vine la Steaua. A rămas să discutăm, dar să ţinem secret până nu punem la punct toate condiţiile. De azi, când am aflat că Hagi pleacă la echipa naţională, Mihai Stoica a început să se ocupe de găsirea unui antrenor. Stoica are o relaţie bună cu Cristian Chivu, de la care cere informaţii despre antrenori din Italia. În următoarea săptămână veţi şti cine este antrenorul Stelei", a spus Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel