Gheorghe Gheorghiu, prima reacție după scandalul cu melodia Deliei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Mulți români au rămas cu un gust amar când au văzut noul videoclip al Deliei '1234', după ce au ascultat practic ce s-a ales de piesa lui Gheorghe Gheorghiu - "Unde dragoste nu e, nimic nu e". 

DC News l-a contactat pe marele artist pentru a ne spune ce părere are despre abordarea Deliei privind melodia sa.

"Astăzi este la modă să se abordeze cântece vechi într-o nouă manieră. Sunt abordări speciale pentru cluburi. Tinerii când merg la club nu se duc, de fapt, la mănăstire să se călugărească... Este adevărat că nu am ştiut nimic despre videoclip. Astăzi se vinde foarte bine imaginea şi Delia asta a făcut... Mai departe no comment", ne-a spus Gheorghe Gheorghiu în exclusivitate.

"Marius Moga mi-a cerut acordul când eram în SUA. Repet... nu am știut altceva nimic", a subliniat Gheorghe Gheorghiu.

"Am crezut că o să fie un cântec cum a fost cel al lui Daniel Iordăchioaie, 'Mare Albastră' pe care-l fredonează toata lumea de doi ani...", ne-a mai zis artistul.

"Oricum, sunt dezamăgit pentru că radiourile nu mai difuzează muzica mea şi a multor colegi de-ai mei. S-a pus monopol pe industria muzicală şi câţiva indivizi fac playlist-urile care trebuie să fie difuzate peste tot în funcţie de interesele lor materiale. Se învârt sute de milioane de euro între câţiva "băieţi deştepţi", iar la noi, compozitorii români, ajung nişte firimituri vai de mama lor...", a mai zis Gheorghe Gheorghiu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel