Flutur a zburat. Nici Iulian Dumitrescu nu mai este președinte CJ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Gheorghe Flutur și Iulian Dumitrescu au pierdut funcțiile de președinți de consiliu județean, potrivit rezultatelor parțiale la alegerile locale.

Update:

Gheorghe Flutur și-a recunoscut înfrângerea.

„Alegătorii au întotdeauna dreptate! Având în vedere rezultatele care se prefigurează la președinția Consiliului Județean Suceava, doresc să felicit câștigătorul și să mulțumesc sucevenilor care m-au votat pe mine și echipa mea. Urez succes noii echipe și sper în dezvoltarea în continuare a județului Suceava.

Cu respect,

Gheorghe Flutur“, a transmis Gheorghe Flutur.

Știrea inițială:

Gheorghe Flutur a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, după ce a obținut, potrivit primelor rezultate parțiale, doar 108.801 voturi, adică 40,66%. Gheorghe Șoldan, reprezentantul Partidului Social Democrat, a reușit să adune un număr de 115.317 voturi, adică 43,09%.

O situație similară s-a înregistrat și la Prahova, unde Iulian Dumitrescu a pierdut, de asemenea, funcția de președinte al Consiliului Județean. Reprezentantul PNL a adunat numai 75.744, adică 26,87%.

De cealaltă parte, Virgiliu-Daniel Nanu s-a impus în fața contracandidatului liberal cu 35,17%, după ce a adunat 99.150 de voturi.

La Timiș, Alin Nica (PNL) a pierdut funcția de președinte al Consiliului Județean în fața lui Alfred Simonis (PSD). Liberalul a obținut 101.462, adică 36,89%, în timp ce reprezentantul social-democraților a reușit să adune 115.971 voturi, adică 41,96%.

La Maramureș, Gabriel Zetea, din partea Partidului Social Democrat, a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean, după ce a obținut 69.176 voturi, adică 36,62%.

În județul Caraș Severin, Florin-Silviu Hurduzeu s-a impus în fața lui Romeo-Dan Dunca, după ce a obținut 52.795 voturi, adică 44,9%.

Foto: Agerpres

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel