Data publicării:

Gheorghe Flutur l-a provocat pe George Simion la o confruntare față-n față. Liderul AUR nu s-a prezentat la întâlnire

Autor: Dan Carp | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursă foto: Facebook PNL Suceava
Sursă foto: Facebook PNL Suceava
Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, l-a provocat pe George Simion la o confruntare față-n față. Liderul AUR nu a acceptat provocarea, rămânând în stradă la mitingul planificat. 

Duminică după-amiază, ora 15:00, în fața Casei de Cultură din Suceava, ar fi trebuit să aibă loc un moment așteptat cu interes: o confruntare directă între Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, și George Simion, liderul AUR. George Simion nu s-a prezentat însă la întâlnire.

Flutur, alături de primarul Ion Lungu și deputatul Ioan Bălan, au stat la masă, pregătiți să discute cu George Simion. Președintele PNL Suceava a spus că este dispus să meargă la mitingul AUR programat la aceeași oră, dacă Simion nu va veni să-l confrunte direct.  

"Dumneavoastră plecați acasă, eu rămân să stau de vorbă și cu cei care mă contestă," a spus Flutur la întâlnirea de lucru a Partidului Național Liberal.

Gheorghe Flutur a ieșit în cele din urmă în fața Casei de Cultură, ca să i se adreseze direct lui George Simion. Flutur a a spus că nu va permite nicio încercare de a readuce Bucovina sub dominația rusă.

"Ai scris că vrei Bucovina înapoi! Eu o vreau înainte. Înapoi e la ruși! Nu voi accepta Bucovina înapoi sub nicio formă. Niet! Îți spun categoric de aici pe limbajul tău. Bucovina trebuie să meargă înainte pe drumul spre lumea civilizată. Bucovina este o zonă frumoasă, pașnică și nu o jucăm la ruletă rusească. Sunt bărbat și îmi asum să lupt pentru Bucovina," i-a transmis de la Flutur de la microfon liderului AUR, la ieșirea din Casa de Cultură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel