Gheorghe Falcă, după provocarea lui Mihai Răzvan Ungureanu: Aș putea să ofer soluții...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad și finul lui Traian Băsescu, recunoaște, "lăsând la o parte falsa modestie", că este apt să facă parte dintr-un vitor guvern PNL, aluzie la provocarea lansată recent de către fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, care-i transmitea că "vrea să-l vadă la București, asumându-şi un mandat ministerial".

"Nu mai vreau să-l văd pe Gheorghe Falcă la Arad, ci la Bucureşti. La Arad şi-a făcut treaba. Vreau să văd lupta deschisă pentru succesiune la Primăria Arad, iar pe domnul primar Falcă vreau să îl văd asumându-şi un mandat ministerial", declara pe 12 decembrie Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreședinte PNL.

Iniţial, Gheorghe Falcă nu a dorit să comenteze în legătură cu această provocare, însă, într-un interviu acordat stiripesurse.ro, primarul municipiului Aradului nu neagă că vizează o carieră politică care să depășească orizontul local.

"Activitatea mea politică nu s-a limitat niciodată la un orizont strict local. În același timp, am crezut că trebuie să-mi construiesc cariera politică pas cu pas, fără să ard etapele, pentru că nu mă interesează titlurile de pus în vitrină. Dar astăzi pot să afirm că am o experiență politică și administrativă care, lăsând la o parte falsa modestie, îmi dau dreptul să afirm că aș putea să ofer soluții la problemele României dintr-o poziție guvernamentală", a declarat Gheorghe Falcă pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel