Gheorghe, expertul adus de Voiculescu la CNAS, distruge ”mafia” invocată de USR PLUS. Vâlcu dă cărțile pe față despre ”mușuroaie”
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Val Vâlcu atrage atenția asupra minciunilor lansate din USR PLUS cu privire la mafia pe care a călcat ”ministrul Transparență” și care, prin urmare, l-ar fi scos din Minister. 

”Gheorghe demonstrează minciuna, strategia de comunicare a USR. Care e strategia de comunicare a USR? Ca să nu-și recunoască greșeala, că au pus un om incompetent, fără autoritate, nu știe nici medicină, fiind specializat în imobiliare, parașutat la Ministerul Sănătății, pe motiv că e foarte popular, nu știe nici comunicare, am văzut cu toții cum se bâlbâie, nu e în stare să citească o foaie A4 să știe ce discută cu cultele, în loc să recunoască asta, se duc pe narativul: Dom`ne, luptă cu mafia, a călcat niște mușuroaie, l-au scos forțele din sistem. Adică ne mint în față, omul nu făcuse nimic 4 luni, cât despre forțele din sistem, mușuroaiele de interese, chiar expertul adus de Voiculescu, omul lui în două mandate spunea că totul e bine și frumos la Casa Națională de Asigurări, că totul se mișcă. Ori experții de la centru erau proști și nu-și dădeau seama că e mafie în sistem, ori Gheorghe e pe mână cu mafia, că tocmai îi lăuda pe ăia de la centru care se făceau că nu văd sau nu înțelegeau că e mafie. De fapt, e o bazaconie, o invenție pe care tocmai Gheorghe le-a demontat-o de o lună, când lăuda Casa de Asigurări. Ori era pe mână cu mafia, ori e o nouă legendă, cum a fost cu citostaticele, ca să ascundă incompetența Diamantului. Ei zic că s-a luptat pentru transparență. Mie-mi trebuie pentru bolnavi, nu pentru transparență, pentru oamenii care mor pe targă, să te duci să le spui un cuvânt bun, să te duci în focar, să dai încredere medicilor, să-i organizezi, n-am nevoie să te lupți tu pentru transparență, fără să răspunzi la nicio întrebare a presei. La transparență e o minciună, nu răspunde, nu explică, se ascundea în minister, iar în lupta cu mafia îl omoară Gheorghe, care spune că totul e bine la Casa de Asigurări” este comentariul jurnalistului Val Vâlcu. 

Gheorghe, omul adus de Voiculescu la conducerea Casei de Sănătate, dă peste cap scuzele USR-PLUS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel