Gheorghe Dincă, înregistrat în închisoare. Ce i-a spus fiului la telefon: Recunosc că fetele sunt...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Gheorghe Dincă a fost înregistrat în închisoare, în timp ce vorbea cu fiul său. Iată ce sfaturi i-a dat autorul cazului de la Caracal.

Au apărut primele înregistrări cu Gheorghe Dincă din închisoare. 

Acesta a fost înregistrat în timp ce vorbește despre "crimele" de la Caracal cu unul dintre fiii săi și în care spune că dacă recunoaște că fetele sunt vii, atunci Poliția își va îndrepta atenția către familia sa. 

Iată ce spune Gheorghe Dincă, în înregistrările făcute publice de Antena 3:

”Ce vrei să faci? Asta e. În viață nu se știe cum merg treburile și uite într-o zi se pune tata și nu ești și... voi nu jedecați că treburile, în continuare, rămân cu o anchetă deschisă. Nu. E bine cum îți spune tata.

Știu, dar nu auzi? Nu că te zbați, că uite sunt bandiți care te agață, înțelegi? Se întreabă și se nimeresc aiurea.

Nu tratați treburile cu indiferență, și tu și Florin, că de aia am zis să treacă și să fie mami acolo, în caz de nu sunteți... Pe ei aia îi interesează, tată, de aia e dezbatere.

Și mie avocata aia... să recunosc că fetele sunt vii, înțelegi? Și asta ce înseamnă dacă sunt vii? Că, automat, vă luau pe voi. Dar nu sunt vii.

Că le-am zis că dacă sunt vii și dumneavoastră aveți probe, dați probe și eu trebuie să fiu în libertate. Dar tâmpit, așa, știi? Că de aia m-am luat cu ea.

Mie chiar dacă îmi fac procese verbale, pot să mă judece de ce vor ei, mă înțelegi? Am niște drepturi, nu contează.

Pedeapsă mai mare ca asta nu poate să... înțelegi? Totdeauna se cumulează la mine, în cazul meu.

Voi, că nu aveți nicio problemă, vă leagă pe loc. De aia aveți grijă", spune Gheorghe Dincă în înregistrările făcute din închisoare, potrivit Antena 3. 

Avocata Obârșanu: S-a găsit ADN-ul altei femei, care nu a fost identificată

Avocata familiei Melencu, Carmen Obârșanu, susține că din 40 de probe trimise la expertiza criminalistică genetică, doar trei au fost analizate. Este foarte important pentru că ADN-ul ar putea ascunde urmele unei alte victime. 

Spre exemplu, spune avocata: 'Hârtie igienică, pete gălbui, în camera 2. Nu prezintă sânge uman, nu a fost genotipată. Nu prezintă sânge. Cu toate că, la expertiză, au găsit ADN. Acel ADN aparține unei alte femei, dar nu a fost identificată.'

Carmen Obârșanu a mai declarat pentru Antena3 că 'tot acest dosar Caracal a fost investigat într-un total dezinteres sau, mai bine zis, pentru a se proteja anumite persoane care au legătură foarte mare cu aceste infracțiuni.'

Citește mai multe AICI

Ce a rămas după 'scandalul Caracal'. Familii devastate, polițiști și procurori în funcție și un scenariu 'greu de crezut'

În acest weekend, s-au împlinit doi ani de la izbucnirea scandalului 'Caracal'. Ce a rămas? Cum se vede astăzi cazul Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu? O să-ți prezint o imagine de ansamblu, prin ochii mei, după sute de articole în care am scris 'Gheorghe Dincă'. 

Sâmbătă, 24 iulie, s-au împlinit doi ani de la dispariția Alexandrei Măceșanu. Duminică, doi ani de la apelurile ei la 112. N-am lucrat în weekend, dar m-am trezit, în ambele zile, cu gândul la tot ce înseamnă 'cazul Caracal'. Înainte de toate, vreau să-ți povestesc cum s-a simțit primul an pentru mine. 

Prin ochii mei, 'cazul Caracal' a debutat cu citirea unui articol în care se vorbea despre cum două fete au dispărut după ce au fost luate 'la ocazie'. Mi s-a părut interesantă legătura. Puțin timp mai târziu, nu mai era doar atât. La începuturile 'cazului Caracal', s-a produs un declic la mine-n minte, la mine-n suflet. 

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel